Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

“Hem de crear ponts entre l'audiència i nosaltres: gestors de la comunicació audiovisual”

Ana Lucía Toledo

10 de de gener de 2017

Ana Lucía Toledo

Productora Audiovisual

Equador

Curs 2016-2017

Sempre he considerat que la comunicació crea ponts entre els éssers humans, ja que ens ajuda a enriquir-nos amb les idees, coneixements i iniciatives de la resta i al mateix temps també donar les nostres, tot generant una retroalimentació constant.

Aquesta idea em va impulsar a triar el Màster en Continguts i Formats Audiovisuals perquè buscava complementar-me com a professional. Els diferents mòduls m'han oferit un bagatge de coneixements i eines per continuar el meu aprenentatge, tot adaptant-lo a les noves exigències de la tecnologia. És necessari crear històries amb un potencial comercial, i aquest màster ofereix molt d'això: el professorat i la seua experiència, la varietat de mòduls amb els distints professionals convidats que intervenen amb ells, la infraestructura i la calidesa humana.

La creativitat és un punt important en aquesta àrea, i amb freqüència el màster ens exigeix desenvolupar-la, ja que sempre ha de aparèixer en tots els processos que intervenen en un producte audiovisual, des de  la seua creació, producció, programació i comercialització.

Hem de crear ponts entre l'audiència i nosaltres: els gestors de la comunicació audiovisual. Aquesta conexió és clau per elevar a la societat a nous horitzonts i aquesta només és possible amb una preparació constant i apostant al màxim per la nostra creativitat.