Logo de la Universitat de València Logo Màster en Direcció d'Empreses (MBA) Logo del portal

El Club de Mentors creix: 5 nous màsters s'afegeixen al programa

El dimecres 28 de juny es va celebrar en la Facultat d’Economia la jornada final del curs del Club de Mentors en el qual a més es va donar la benvinguda als 48 nous mentors que s'incorporen al Club, i que s'uneixen als 21 mentors fundadors.

4 de de juliol de 2017

L'acte va estar presidit pel Degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, José Manuel Pastor; el Vicedegà de Postgrau i Investigació, Francisco Muñoz; la directora acadèmica del Club de Mentors de la Facultat d’Economia, Marisa Quintanilla; President del Club de Mentors, Francisco Duato, soci de ONEtoONE Corporate Finance; el Mentor, Pablo Villanueva, director general de Industrias Saludes; i l'estudiant del Màster en Direcció d'Empreses – MBA, Nerea Giménez.

La Facultat d’Economia es va proposar el repte de crear un club de mentors per a establir un nexe d'unió entre directius de prestigi, professors, egressats i els estudiants de Màster de la facultat. Després de l'èxit del projecte pilot dut a terme en el curs 2016-17 en el Màster en Direcció d'Empreses (MBA), s'incorporaran al programa cinc màsters més. En concret seran el Màster Gestió de la Qualitat; Màster Creació i Gestió d'empreses Innovadores; Màster Planificació i Gestió de Projectes Empresarials; Màster Economia; i Màster en Gestió de Negocis Internacionals (i-MBA), els que passen a formar part del projecte.