Logo de la Universitat de València Logo Màster en Patrimoni Cultural: Identificació, Anàlisi i Gestió Logo del portal

Obert el termini de preinscripció a Màster per al curs 2017-2018

  • 16 de gener de 2017
Image de la noticia

Ja pots preinscriure’t al Màster en Patrimoni Cultural: Identificació, Anàlisis i Gestió! El termini estarà obert des del dia 16 de gener fins al 15 de juny.

La Universitat de València et dóna l'oportunitat de preinscriure’t als seus Màsters Oficials en dues fases o períodes. El primer s'obre aquest dilluns 16 de gener i finalitzarà a les 14:00 hores del 15 de juny de 2017 (hora peninsular).

El Màster en Patrimoni Cultural: Identificació, Anàlisi i Gestió està dirigit a titulats i titulades superiors en el camp de les humanitats i les ciències socials, així com de professionals de l’art, la cultura, la documentació, la geografia, etc., en actiu, independentment de la seua formació universitària. Si t'interessa orientar o perfeccionar la teua formació acadèmica i investigadora en la identificació, anàlisi i gestió del patrimoni cultural, aquest és el teu màster!

Una vegada preinscrit o preinscrita, coneixeràs el resultat de la baremació l'11 de juliol. Si resultes admès o admesa al màster, hauràs de matricular-te entre el 17 i el 20 de juliol de 2017.

Si no has estat admès o admesa, cap la possibilitat que el 26 de juliol et pugues matricular en el Màster en Patrimoni Cultural: Identificació, Anàlisi i Gestió, sempre que s'hagin produït vacants en el procés de matriculació.

Tota la informació està disponible a la pàgina web de la Universitat de València. Per a qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través del formulari o les xarxes socials.