Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Matemàtiques Logo del portal

El sabor de les Matemàtiques
El sabor de les Matemàtiques

Exposició. L'artífex de l'exposició és Mercedes Siles, que ha comptat amb la col·laboració de José Carlos García i Pedro Reyes Dueñas.

 

L'artífex de l'exposició és Mercedes Siles, que ha comptat amb la col·laboració de José Carlos García, cuiner amb dos Estrelles Michelin, i Pedro Reyes Dueñas, matemàtic i fotògraf. Gràcies a "El sabor de les matemàtiques" pordrem visualitzar l'estreta connexió entre els somnis culinaris de les Matemàtiques i els universos matemàtics de la Cuina.

"El sabor de les Matemàtiques" va ser exposada per primera vegada en 2012 a Málaga com a homenatge al centenari de la Real Sociedad Matemática Española (RSME). Des d'aleshores l'exposició ha visitat Panamà, Santiago de Compostel·la, Granada, Cartagena, Còrdova, Pamplona i Almeria. L'any 2014 la RSME li va concedir el segell de "Exposición RSME". Al novembre de 2014, Mercedes Siles va ser conferenciant convidada als Math Ecounters organitzats pel MoMath de Nova York.

 

Període de l'esdevenimentDe 28 d’octubre de 2016 a 12 de desembre de 2016. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 08:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Hall Facultat de Farmàcia

 
Organitza

Vicerrectorat de Cultura i Igualtat..

 

Contacta fac.farmacia@uv.es