Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 23/06/17

  Premi en l'àrea de Ciències

  Avui s'ha realitzat el lliurament dels reconeixement als estudiants amb el millor expedient acadèmic titulats del curs 2015-2016 i als estudiants de primer curs 2015-2016, premis que atorga la Fundació Carmen Izquierdo Besante Monzó. Es dóna un premi per cada àrea. Enguany en l'àrea de Ciències, Enginyeria i Arquitectura/Matemàtiques el nostre estudiant Óscar Roldan Blay, li ha correspost el de graudat amb millor expedient acadèmic. És el tercer any consecutiu que un graduat de matemàtiques obté aquest premi.

 • 21/06/17

  Una porta oberta a la divulgació de les matemàtiques

  La Facultat de Matemàtiques de la Universitat de València va acollir la presentació del número 93 de la revista Mètode dedicat als problemes del mil·lenni. En la presentació hi van participar Juan Monterde, degà de la facultat, Sergio Segura, coordinador del monogràfic, i Martí Domínguez, director de la revista Mètode. Més informació: https://metode.cat/noticies/porta-oberta-divulgacio-matematiques.html

 • 08/06/17

  Trobada en Teoria de Grups

  [Llegir més]

 • 07/06/17

  Revista Mètode

  EEl professor Sergio Segura coordina el n. 93 de Mètode Els problemes del mil·lenni. El número 93 de Mètode aprofundeix en els reptes que fan progressar les matemàtiques. L’encarregat de coordinar aquest monogràfic és Sergio Segura de León, llicenciat i doctor en Matemàtiques per la Universitat de València. El número reuneix les signatures de Pilar Bayer, Xavier Mora, Vicente Muñoz i María Teresa Lozano. A més, trobem una entrevista a Louis Nirenberg, professor de matemàtiques de la Universitat de Nova York i premi Abel 2015. Tot això acompanyat de les fotografies d’Ana Yturralde, la responsable de reflectir el repte al qual s’enfronten els matemàtics davant enigmes encara per resoldre. Mes informació: https://metode.cat/noticies/el-nou-numero-de-la-revista-metode-esta-dedicat-als-problemes-del-millenni.html

 • 06/06/17

  VIBASS 2017 a la Facultat

  Vallència International Bayesian Analysis Summer School, 17-21 July 2017 Faculty of Mathematics (Universitat de València)

 • Estudiants de la UV

  05/06/17

  Últims dies de la primera fase de la preinscripció dels 106 màsters oficials de la Universitat

  La Universitat de València ofereix per al pròxim curs 2017-2018 un total de 106 màsters oficials. La preinscripció per als títols, que està oberta, es tancarà el pròxim dijous 15 de juny. L’oferta, la més nombrosa i àmplia del sistema universitari valencià, comprén totes les branques del coneixement que s’imparteixen en la institució acadèmica.

  [Llegir més]

 • 26/05/17

  Premis Cangur 2017

  Ahir 25 de maig, va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels premis Cangur-2017 al Paranimf de l'edifici de La Nau amb la presidència de la Vicerectora d'Estudis i Política Lingüística. Enguany han participat en les proves Cangur un total de 8022 xiquetes i xiquets dels sis nivells que van des de Primer d'ESO fins a segon de batxillerat. Els 60 premiats, deu per cada nivell, els seus professors i els seus familiars i amics van omplir de gom a gom el Paranimf en una cerimònia que enguany estava organitzada per la Facultat. Més informació de les proves cangur: http://www.uv.es/monterde/PREMIS%20CANGUR%202017%20low.mp4

 • 19/05/17

  Discurs d’Investidura com a Doctora ‘Honoris Causa’

  Discurs d’Investidura com a Doctora ‘Honoris Causa’ per la Universitat de València Maria Jesús Esteban. València, 17 de maig de 2017:

 • 15/05/17

  Primera Doctora "Honoris Causa" nomenada a proposta de la Facultat deCiències Matemàtiques.

  El nomenament de M. Jesús Esteban com a Doctora Honoris Causa per la Universitat de València, la primera proposta que nostre centre realitza en els seus 50 anys d'història, és un orgull i un privilegi per a la Facultat de Ciències Matemàtiques. L'acte d'investidura, que tindrà lloc el proper dimecres 17 de maig a les 13:00 al Paranimf de La Nau, representa una oportunitat immillorable per visibilitzar la comunitat matemàtica davant tota la comunitat universitària i la societat en general. Fes que aquest acte siga tot el rellevant que l'ocasió es mereix. Vine a celebrar-ho nosaltres !!!

  [Llegir més]

 • 12/05/17

  Conferència M. Jesus Esteban

  En el marc de la celebració del Cinquantenari dels estudis de Matemàtiques en la Universitat de València, el dimarts dia 16 de maig, a les 12 hores, al Saló de Graus de la Facultat de Matemàtiques tindrà lloc la conferència, Cómo las matemáticas están cambiando el mundo a càrrec de María Jesus Esteban L'objectiu d'aquesta conferència és explicar per què les matemàtiques ocupen avui en dia un lloc cada vegada més important en la modelització i la simulació de fenòmens físics, econòmics, mediambientals, mèdics, etc. Les matemàtiques s'estan convertint en una eina fonamental, i inevitable, per al desenvolupament de noves tecnologies, nous tractaments i nous protocols, i en la conferència s'explicarà per què és així a través d'exemples en àrees molt diverses.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies