Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Ciencias Matemáticas Logo del portal

Representació matemàtica a l'Escola MOTIVEM

  • 18 abril de 2017
Image de la noticia

La nostra facultat ha estat representada a l'Escola MOTIVEM per dues professores, Isabel Cordero i Anabel Forte.

MOTIVEM és una iniciativa de la Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT, dirigida per la vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, que té com a objectiu servir d’ajuda a l’esforç del professorat que estimula la creativitat de l’alumnat desenvolupant “Idees MOTIVEM en equip” per a millorar la seua ocupabilitat.

Aquest any dues professores de la nostra facultat, Isabel Cordero del departament de Matemàtiques i Anabel Forte del departament d'Estadística i Investigació Operativa han participat en l'Escola per a docents així com en la coordinació d'equips. 

El passat 12 d'abril es va celebrar la cloenda en un acte molt emotiu en què Isabel va participar explicant la seua experiència en la Escola MOTIVEM d’aquest any. «Vam tindre una formació molt interessant i vaig poder compartir-la amb professors i amics d'altres centres. Per a mi ha estat un passet més per canviar l’autoritat que té el professor en classe i ha estat així com he canviat la por i la llunyania per la confiança, el respecte i la interacció de l’alumnat».

Podeu llegir la notícia completa en: http://www.adeituv.es/es/noticias-clausura-escola-motivem-rectorat/