Butaca

TREBALL FI DE GRAU

11/02/16

Curs acadèmic 2015-16: Convocatòria de FEBRER

ELS MILLORS EXPEDIENTS ACADÈMICS

05/02/16

Álvaro Martínez Ruiz i Marc Jornet Sanz, millors estudiants. Un altre any, dos estudiants del grau en matemàtiques rebran premis de la FUNDACIÓ CARMEN IZQUIERDO BESANTE MONZÓ. Aquesta fundació atorga 8 reconeixements a estudiants de la Universitat de València Els premis són de dues categories: quatre són per per als millors expedients acadèmics dels recents graduats, un per cada campus, i els altres quatre per als millors expedients acadèmics de primer curs, també un per cada campus. Cal recordar que el curs anterior, altres dos estudiants del grau de Matemàtiques, Rubén Sancho Portolés i Marcos Solera Diana, també van obtenir els mateixos premis. Pel que fa a les titulacions de Ciències i Enginyeria i Arquitectura: MILLOR EXPEDIENT ACADÈMIC PRIMER CURS 2014-2015: Álvaro Luis Martínez Ruiz MILLOR EXPEDIENT ACADÈMIC TITULATS 2014-2015: Marc Jornet Sanz. Enhorabona als premiats!!! L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el 23 de febrer de 2016 a les 13 hores a la Sala de Reunions de l’edifici del Rectorat.

  Conèixer la Universitat de València 2016: visita a la Facultat de Matemàtiques

  02/02/16

  El dimarts 16, dimecres 17 i dijous 18 de febrer rebrem la visita d'estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior que venen a conèixer el grau de Matemàtiques, la Facultat i la Universitat. En un principi hi ha inscrits 101, 73 i 66 alumnes, respectivament, els quals seran guiats per 6 dels nostres estudiants.

   III Concurs fotogràfic ‘Dona i Ciència’

   01/02/16

   Presentem la tercera edició del Concurs fotogràfic sobre Dona i Ciència, “ConCIENCIA't”. El concurs s'emmarca dins de les activitats desenvolupades per les Comissions d'Igualtat del Campus de Burjassot-Paterna, i està patrocinat per la Unitat d’Igualtat. L'objectiu del concurs és promoure la igualtat de gènere a la nostra universitat mitjançant la realització de fotografies que mostrin la temàtica de Dona i Ciència. En denominar al concurs “ConCIENCIA't” volem fer reflexionar sobre la necessitat de treballar junts per aconseguir la plena participació de les dones en la investigació i en la Ciència. BASES (Link a www.uv.es/igualtat)

    feb.
    14 - 14

    Agenda setmanal

    + esdeveniments

    Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

    La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

     

    Curs de formació de representants d'estudiants

    Inscripció oberta. El curs està dirigit a estudiants i estudiantes que han estat elegits com a representants en el curs 2015-2016.

     

    Aula Oberta d'Escriptura Creativa

    1er termini de matrícula destinat als estudiants de la Universitat de València i participants de la Nau Gran: Del 18 de desembre de 2015 al 14 de febrer.

     

    La Nau dels Estudiants Edició febrer/abril 2016

    La Nau dels Estudiants i les Estudiantes ofereix 17 cursos i tallers que tindran lloc a febrer i abril al campus de Tarongers. Matrícula oberta

     

    Concurs per a la publicació de treballs de investigació

    Les Corts Valencianes convoquen un concrus per a la publicació d’un màxim de dos rteballs de investigació o tesis doctorals

     

    + Vídeos

    Imatge de la portada del video;Facultat De Ciències Matemàtiques
    Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
    Imatge de la portada del video;Saber i Futur al Teu Abast

    Facultat De Ciències Matemàtiques

    La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

    Vídeo Presentació Campus Habitat5U

    Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

    Saber i Futur al Teu Abast

    Vídeo institucional de la Universitat de València.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord