Informe Definitiu AVAP

29/04/16

Avui s'ha rebut l'informe definitiu de l'AVAP sobre la reacreditació del grau i màster de Bioestadistica Tots els ítems han estat avaluats com a Adequats o Satisfactoris. Les recomanacions ho són només a títol voluntari. En breu es penjarà l'informe en la web de la titulació.

  Premis MOTIVEM.

  29/04/16

  Per primera vegada un equip d'estudiants del grau de matemàtiques es presenta a la convocatòria de premis MOTIVEM. Els estudiants: Carlos Dasí Martínez Celia Jiménez Piqueras Daniel Nieves Roldán Javier Robles López Carmen Villaescusa Pérez sota la tutorització de Francisco José Santonja Gómez presenten un projecte titulat: RutApp, Optimització de rutes en el transport de mercaderies. Podeu veure un resum en https://www.youtube.com/watch?v=Ier0UVMtLFE Els desitjem molta sort!

   Programa Ciència - ARA

   26/04/16

   Per primer any, la facultat participarà en el programa Ciència - ARA (Alt Rendiment Acadèmic) organitzat per la Delegació per a la Incorporació a la Universitat. http://www.uv.es/uvweb/delegacio-incorporacio-UV/ca/cooperacio-secundaria/fes-ciencia/ciencia-ara/bases-1285871058524.html Un total de 12 estudiants de batxillerat, de centres de València i Castelló, amb expedients brillants, ens visitaran la vesprada del dimecres 27 per seguir una sessió una mica especial sobre Matemàtiques en acció: exemples, conjectures, demostracions i contraexemples i que es durà a terme en l'aula d'informàtica V. Miércoles 27 de abril de 15.30 a 20 horas Aula de informática V, Segona planta, Fac. CC. Matemàtiques Campus de Burjasot Persona de Contacto Juan Monterde Fins dimecres.

    Concurs Popular de Problemes

    25/04/16

    En marxa el CPP2: Concurs Popular de Problemes Quasi per Totes Parts CPP2 significa concurs popular de problemes quasi pertot arreu. CPP2 és un concurs de resolució de problemes apte per a tots els públics que organitza la Setmana Cultural de la Facultat de Matemàtiques. Convidem a participar a alumnes, professors i treballadors de la Universitat de València. Consulta les bases de l'edició de 2016: http://mural.uv.es/rorunu/cpp2/pdf/bases2016cpp2.pdf Problemes 2016: http://mural.uv.es/rorunu/cpp2/

     Informació de les pràctiques externes

     22/04/16

     maig
     1 - 1

     Agenda setmanal

     + esdeveniments

     Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

     La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

      

     Procediment RH2 per a graus i màsters

     Del 13 d'abril al 12 de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment d'anàlisi de la captació i selecció del PDI (RH2).

      

     Enquestes d'avaluació de la docència

     Del 18 d'abril al 22 de maig, l'alumnat de grau i màster té obertes en secretaria virtual enquestes per avaluar la docència del segon quadrimestre i anual.

      

     51 Fira del Llibre de València

     La UV presenta 25 novetats editorials. La institució ocupa les casetes 29 i 30, en la ubicació tradicional de la Fira, als Jardins de Vivers.

      

     Preinscripció als 113 màsters oficials

     La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2016-2017

      

     Proves per a l'obtenció dels certificats de coneixements de valencià

     Convocatòria ordinària de juny de 2016. Matrícula oberta

      

     Aprenentatge bàsic de tècniques de suggestió (aplicació en ansietat, dolor)

     Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

      

     + Vídeos

     Imatge de la portada del video;Facultat De Ciències Matemàtiques
     Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
     Imatge de la portada del video;Saber i Futur al Teu Abast

     Facultat De Ciències Matemàtiques

     La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

     Vídeo Presentació Campus Habitat5U

     Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

     Saber i Futur al Teu Abast

     Vídeo institucional de la Universitat de València.

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord