Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Exposició en Alfara del Patriarca. Inauguració, 25 de setembre a les 13 h.

 

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, en col·laboració amb l’àrea d’Esports de la Diputació de València mostra amb l’exposició “Esport tradicional valencià i Territori” les principals modalitats d’esport autòcton presents en el territori valencià a partir de les aportacions d’una trentena d’investigadors i investigadores de la Universitat i d’altres especialistes en divulgació popular.

En aquesta exposició pionera sobre la importància de l’esport tradicional valencià s’aborda especialment les modalitats de la pilota valenciana (galotxa, raspall, llargues,…), des del punt de vista històric, cultural, arquitectònic, esportiu, didàctic, etc. D’igual manera, es tracten altres esports autòctons com a part del patrimoni cultural valencià (vela llatina, corregudes de joies, tir i arrossegament), els jocs tradicionals en diferents espais valencians, en particular de l’interior valencià, així com l’atletisme popular a partir del circuit de curses populars, la Volta a peu o els clubs d’atletisme.

El professor de la Universitat de València i comissari de l'exposició oferirà el divendres 26 a les 19h una visita guiada i explicativa pels diferents panells dels quals consta l'exposició.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 25 de setembre de 2014 de 13:00 a 14:00. Dijous.
  • De 25 de setembre de 2014 a 30 de setembre de 2014. Dilluns, dimarts, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 18:00 a 21:00.
 
 
Lloc de realització

Sala d'Exposicions de la "Casa Señorial" d'Alfara del Patriarca. Plaça Juan Ribera 4.

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Diputació de València i Ajuntament d'Alfara del Patriarca.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació