Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

En la iniciativa s’han previst tres concursos, sota el títol “Fes soroll contra el soroll”, que abasten monòlegs, còmics i curts, oberts a tots.

 

La Universitat de València participa en la campanya “Fes soroll contra el soroll”, en col·laboració amb l’Ajuntament de València, que té com a objectiu informar i conscienciar sobre la problemàtica de la contaminació acústica. La campanya està adreçada als estudiants universitaris i a la joventut en general. L’objectiu és informar i conscienciar els joves sobre la problemàtica del soroll com a factor de contaminació ambiental. En la iniciativa s’han previst tres concursos, sota el títol “Fes soroll contra el soroll”, que abasten monòlegs, còmics i curts, oberts a totes les persones majors d’edat residents a Espanya.

Els treballs, en valencià o en castellà, han de ser originals, inèdits i no haver estat premiats en concursos anteriors, i han d’estar relacionats amb la contaminació ambiental acústica. Les obres han de presentar-se, personalment o per correu postal, al Servei de Contaminació Acústica de l’Ajuntament de València (av/de França 60). El termini acaba el divendres 20 d’abril. Els treballs presentats es publicaran a través de diversos canals: la web de la campanya Fes soroll contra el soroll i les xarxes socials (Facebook, Twitter, Tuenti i Youtube). I les obres premiades es donaran a conéixer a través de la web del Servei de Contaminació Acústica de l’Ajuntament de València.

Es concedirà un premi al guanyador de cada concurs, que consistirà en un ordinador del tipus tableta, un abonament anual per a Valenbisi i un llibre sobre la ciutat de València, editat per l’ajuntament. Es pot obtindre més informació sobre la campanya i sobre cadascun dels concursos en www.hazruidocontraelruido.com

 

Data De 31 de març de 2012 a 20 d’abril de 2012. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Al Servei de Contaminació Acústica de l’Ajuntament de València (av/de França 60)

 
Organitza

Ajuntament de València (amb la col.laboració de la Universitat de València).

 

Contacta sercontacustica@valencia.es

 
Més informació