Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Jornada sobre Bon Tracte i Atenció Integral Centrada en la Persona

  • 13 de juny de 2016
Jornada sobre Bon Tracte i Atenció Integral Centrada en la Persona

L'Aula Magna de la Facultat acull el proper dijous 16 de juny la Jornada sobre Bon Tracte i Atenció Integral Centrada en la Persona, organitzada conjuntament per Fundació Pilars, el Màster en Atenció Sociosanitària a la Dependència, la Societat Valenciana de Geriatria i Gerontologia, i Col·legi Oficial de Psicòlegs de València.

Aquesta trobada té com a objectiu afavorir un millor coneixement sobre l'enfocament de l'Atenció Integral Centrada en la Persona al nostre país davant la necessitat d'innovar i desenvolupar canvis en els recursos d'atenció a les persones que tenen una situació de dependència i requereixen cures de llarga durada, al seu domicili o en centres residencials.

En el marc d'aquesta jornada, tindrà lloc la presentació del nou número de la col·lecció Estudis de la Fundació Pilars, elaborat per Teresa Martínez Rodríguez, "L'atenció centrada en la persona en els serveis gerontològics. Models d'atenció i avaluació ", una publicació en la qual es comparteix l'àmplia revisió teòrica realitzada per Teresa Martínez amb motiu de la seva tesi doctoral dedicada a l'aplicació d'aquest enfocament d'atenció als serveis que ofereixen cures de llarga durada a la gent gran .

 
Amb ella, participaran també en la Jornada experts com Pilar Rodríguez, presidenta de Fundació Pilars, i Sacramento Pinazo, Directora de l'MASSDE i presidenta de la SVGG.

Més informació i inscripcions:
http://www.fundacionpilares.org/ACP_y_BuenTrato_Valencia.php