Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Invitació
La palabra facticia

La Central acull la taula rodona amb motiu de la publicació del llibre «La palabra facticia. Literatura, periodismo y comunicación» d’Albert Chillón coeditat per la UAB, UPF, UJI i la UV.

 

Taula rodona amb motiu de la publicació del llibre «La palabra facticia. Literatura, periodismo y comunicación» d’Albert Chillón

A l’acte hi intervindran:

Leonardo Valencia, escriptor, director del Laboratorio de Escritura i autor d’El libro flotante de Caytran Dölphin

Miqui Otero, escriptor, periodista i autor de La cápsula del tiempo

Albert Chillón, escriptor, professor de Teoria de la Comunicació i director del Màster en Comunicació, Periodisme i Humanitats (MECOPH) de la UAB

«La palabra facticia. Literatura, periodismo y comunicación» d’Albert Chillón de la col•lecció Aldea Global, coeditada per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona) i la Universitat de València.

A cavall entre la literatura, el periodisme i la comunicació audiovisual, hi ha moltes i molt diverses maneres expressives que integren la paraula factícia contemporània. Quinze anys després de la publicació de 'Literatura y periodismo. Una tradición de relaciones promiscuas', aquest volum no és una mera segona edició, sinó que ha crescut per a convertir-se en una versió genuïna, notablement ampliada i actualitzada.

 

Data 30 de setembre de 2014 de 19:00 a 21:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

La Central del Raval • C/Elisabets, 6 • Barcelona

 
Organitza

Publicacions de la Universitat de València • La Central del Raval.

 

Contacta marqueting@uv.es