Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 26/07/17

  La Universitat de València, entre les 150 millors del món en cinc matèries, segons el Global Ranking of Academic Subjects

  La Universitat de València és l’onzena institució d’ensenyament superior del món en Teledetecció i la vint-i-unena en Ciència i Tecnologia Alimentària, segons el Global Ranking of Academic Subjects, publicat per ShangaiRanking Consultancy, l’entitat que elabora el Rànquing de Shangai. A més, en tres matèries més (Física, Instrumentació Científica i Tecnològica, i Ciència Energètica i Enginyeria) està entre les 150 primeres del món. La classificació, sobre 4.000 universitats, situa la de València en el rang de les cinc millors d’Espanya en 15 de les 52 matèries analitzades.

  [Llegir més]

 • Empar Lurbe

  25/07/17

  Empar Lurbe, nova vicepresidenta de la Societat Europea d'Hipertensió

  La professora de la Facultat Empar Lurbe és la nova vicepresidenta de la Societat Europea d'Hipertensió (ESH). Es converteix així en la primera espanyola a exercir aquest càrrec en la principal entitat científica d'Europa en el camp de les malalties cardiovasculars.

  [Llegir més]

 • Convocatòria 2017-18 dels cursos d'anglès per a estudiants

  19/07/17

  Convocatòria 2017-18. Cursos d'anglès

  El Servei de Política Lingüística ofereix cursos d’anglès per a estudiants

  [Llegir més]

 • Cursos de Valencià per a estudiants.

  19/07/17

  Convocatòria 2017-18. Cursos de Valencià

  El Servei de Política Lingüística ofereix cursos de Valencià per a estudiants.

  [Llegir més]

 • FMiO

  17/07/17

  Horari i tancament de la Facultat en el mes d'agost

  La Facultat de Medicina i Odontologia romandrà tancada des del dia 7 al 27 d'agost (ambdós inclosos).

  [Llegir més]

 • Grupo Investigador

  14/07/17

  Proposen un biomarcador del risc de patir cardiomiopatía per part dels pacients amb atàxia de Friedreich

  Investigadors del Grup de Fisiopatologia de les Malalties Rares liderat pel Dr. Federico Pallardó en la Facultat de Medicina de la Universitat de València, el INCLIVA i el Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa de Malalties Rares (CIBERER), han coordinat una investigació que ha identificat un microRNA circulant (miR-323-3p) com a potencial biomarcador que els pacients amb atàxia de Friedreich puguen patir cardiomiopatía, símptoma que està en alguns casos associat a aquesta malaltia rara neurodegenerativa hereditària.

  [Llegir més]

 • 13/07/17

  Josep Redón coordina la part espanyola d’un projecte europeu per a millorar els tractaments de pacients amb problemes cardíacs

  El Grup de Recerca de Risc Cardiometabòlic de l’Institut de Recerca Sanitària de l’Hospital Clínic Universitari de València INCLIVA, coordinat per Josep Redón, catedràtic de Medicina de la Universitat de València, així com membres del Servei de Cardiologia de l’Hospital Clínic, participen en un projecte de recerca cardiovascular de dades massives ('big data'). La proposta, juntament amb divuit entitats europees més, preveu desenvolupar una plataforma de recerca de dimensions inèdites amb la qual millorar els tractaments de pacients amb fibril·lació articular, síndrome coronària aguda i insuficiència cardíaca.

  [Llegir més]

 • Gregorio González Alcaide i Javier Gómez Ferri

  10/07/17

  La col·laboració científica creix com a resposta a la precarietat

  La col·laboració científica és un fenomen generalitzat i en augment: tres de cada quatre investigadors de les universitats valencianes han cooperat durant els dos últims anys documentats (2014-2015). També és una pràctica habitual per al professorat associat, del qual més de la meitat realitza regularment activitats investigadores que no estan reconegudes en el seu contracte. Un llibre recentment publicat il·lustra per primera vegada la col·laboració científica en l’àmbit regional i, actualment, és el millor indicador nacional d’aquest fenomen.

  [Llegir més]

 • Rafael Tabarés-Seisdedos

  19/06/17

  Un estudi revela que el 30% de la població mundial té problemes d’obesitat o sobrepès

  ‘The New England Journal of Medicine’ acaba de publicar una investigació global sobre els efectes en xiquets i adults del sobrepès i la obesitat. A tot el món, més de 2.000 milions de xiquets i adults pateixen problemes per aquesta causa. El catedràtic de la Universitat de València Rafael Tabarés-Seisdedos és coautor de la recerca.

  [Llegir més]

 • 16/06/17

  Investigadors de la Universitat i de l’INCLIVA descriuen dos biomarcadors que identifiquen el risc d’osteoporosi

  Investigadors de la Universitat de València i de l’Institut de Recerca de l’Hospital Clínic (INCLIVA) han participat en el descobriment de dos biomarcadors (microARN) que determinen quines dones tenen osteoporosi i per tan tant un major risc de patir un trencament ossi. Els resultats s’han publicat en la revista 'Scientific Reports' (del grup editorial de 'Nature') i han constatat que un dels biomarcadors, el miR-21-5p, s’expressa independentment de l’edat de la pacient.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies