Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

La Universitat de València presenta un estudi sobre les publicacions sobre implantologia

  • 8 de maig de 2017
Implantes

El Departament de Estomatologia juntament amb el d'Història de la Ciència i Documentació de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València, ha publicat un estudi sobre la producció científica espanyola en implantologia.

Els autors, Beatriz Tarazona, Antonio Vidal-Infer, Pablo Tarazona-Alvarez i Adolfo Alonso-Rierol, després d'analitzar les publicacions científiques compreses entre 1988 fins a 2015, van concloure amb un total de 774 arxius, la qual cosa va evidenciar un important augment de publicacions científiques sobre implantologia a Espanya.

A més, l'anàlisi va mostrar que els països que lideren les publicacions sobre aquest àmbit són USA, Dinamarca i Espanya. Així mateix, destaca la revista espanyola Medicina Oral Patologia Oral i Cirurgia Bucal i els autors Miguel *Peñarrocha Diago, catedràtic de la Universitat de València i Jose Luis Calvo Guirado, catedràtic de la Universitat Catòlica Sant Antonio de Múrcia (UCAM), tots dos autors superen els 60 articles.

Quant a les institucions espanyoles destacades en producció d'aquestes publicacions, l'estudi desvetla que la Universitat de València se situa en el tercer lloc, doncs representa el 7.5% de la producció nacional amb un total de 160 documents.

+ Info Web Fundació Lluis Alcanyís