University of Valencia logo Logo Faculty of Medicine and Dentistry Logo del portal

Ana Lluch, Premi a l'Excel·lència d'Investigació i Innovació de la Unió Professional de València

  • May 29th, 2017
Dra. Ana Lluch

La Dra. Ana Lluch, catedràtica de la Facultat, cap del servei d'Oncologia i Hematologia de l'Hospital Clínic de València, i coordinadora del Grup d'Investigació de Biologia del Càncer de Mama de INCLIVA, va rebre dijous passat 25 de maig el Premi a l'Excel·lència en la categoria d'Investigació i Innovació 2017 de la Unió Professional de València.

Va rebre el premi de mans d'Aurelio Martínez, President de l'Autoritat Portuària de València, qui en un commovedor discurs va destacar d'Ana Lluch la seua qualitat humana, humilitat i proximitat sense oblidar la seua excel·lència com a professional de la medicina en els seus tres vessants: docent, clínica i investigadora. 

Aquests guardons pretenen reconèixer la labor desenvolupada pels professionals valencians en el camp científic, tècnic, social, cultural i humà a través de la seua dedicació individual, col·lectiva, empresarial, institucional o mitjançant altres entitats dirigides a l'àmbit col·legial professional de la demarcació de València. En paraules del President de la Unió Professional de València, Rafael Bonmatí, “aquests premis són una oportunitat per a posar èmfasi en els valors que ens mouen a ser cada dia”.

Junta a la Dra. Lluch van ser premiats la Fundació *Adeit de la Universitat de València en la categoria de Formació i Ocupació, l'Associació gvSIG en el camp d'internacionalització i la Fundació Novaterra premie Igualtat d'oportunitats-Responsabilitat Social Corporativa. 

Van assistir a la cerimònia de lliurament entre uns altres el President de les Corts Valencianes, Enric Morera, la Vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, la Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Gabriela Bravo, el president de la Fundació Bancaixa, Rafael Alcón, el Degà de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València, Federico Pallardo, i la Vicepresidenta de la Diputació de València, María José Amic, entre uns altres.