Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

S'obrin les inscripcions per a la tercera edició del programa UNISOCIETAT a Requena

  • June 1st, 2017
S'obrin les inscripcions per a la tercera edició del programa UNISOCIETAT a Requena

A partir del 23 de juny els interessats podran inscriure's per a assegurar la seua plaça. Les classes d’UNISOCIETAT començaran a Requena a la fi del mes de setembre amb un itinerari multidisciplinari de tres cursos acadèmics. Destinat a majors de 30 anys, aquest programa s'imparteix en l'actualitat en 10 municipis valencians i compta amb la participació de dos centenars de professors de la Universitat de València.

El dijous 1 de juny, a les 19:00 hores, l'Espai Cultural ‘Feliciano Antonio Yeves’ albergarà la presentació del nou curs d’UNISOCIETAT 2017-2018. S'encarregaran d'explicar els detalls del nou curs d’UNISOCIETAT, el vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, i el coordinador d’UNISOCIETAT a Requena, Ángel Morales, acompanyats per l'alcalde de Requena, Mario Sánchez, i representants de Caixa Popular. A més, els assistents gaudiran de la conferència de presentació ‘Envelliment exitós’, a càrrec de la professora Amparo Oliver Germes (Departament de Metodologia de les Ciències del Comportament).

El programa UNISOCIETAT, destinat a persones de més de 30 anys, continua en la capital de la Plana de Requena-Utiel amb un itinerari multidisciplinari de tres cursos acadèmics de 120 hores cadascun, oferta que inclou matèries molt diverses, i sempre impartides per professors de la Universitat de València. El pròxim curs 2017/2018 els alumnes de primer estudiaran les assignatures de Geografia històrica, Dret, Salut i Economia; els de segon rebran classes de Sociologia, Literatura i Llengua castellana, Patrimoni històric valencià i Biologia; i els de tercer, Ecologia, Geografia, Química i Sostenibilitat i Psicologia.

A més de les 120 hores lectives d'assignatures troncals, UNISOCIETAT es complementarà amb conferències mensuals obertes al públic en general, així com amb eixides formatives o altres activitats complementàries per als estudiants que els permetran conèixer el territori valencià i el seu patrimoni cultural i natural.

L'únic requisit per a ser alumne d’UNISOCIETAT és tenir motivació per aprendre. Els interessats poden formalitzar la inscripció fins al 31 de juliol en el Servei d'Atenció i Tramitació (SAT) de l'Ajuntament de Requena. Les places són limitades i la matrícula es realitzarà per ordre d'inscripció. La matrícula del curs complet (troncals i conferències) té un preu de 180 euros (fraccionats en dos pagaments al llarg del curs), que a més també inclouen l'expedició i manteniment de la targeta universitària i l'obertura d'expedient com a estudiant de la Universitat de València.

UNISOCIETAT-Requena és fruit de la col·laboració entre la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l'Ajuntament de Requena, amb el patrocini de Caixa Popular. El programa UNISOCIETAT s'imparteix en l'actualitat en 10 municipis valencians: Alzira, Benetússer, Cullera, l'Eliana, Gandia (on el programa es denomina UniMajors -per a majors de 50 anys-), Massamagrell, Ontinyent, Paterna, Quart de Poblet i Requena. Compta amb la participació de dos centenars de professors de la Universitat de València i aconsegueix una matrícula pròxima als 1.500 estudiants.