Logo de la Universitat de València Logo Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) Logo del portal

.
.
.

VLC/CAMPUS finança la auditoria d'AENOR per a obtindre el segell de qualitat a la Biblioteca d’Educació ‘Maria Moliner’

  • 17 d’abril de 2012
Biblioteca

La Biblioteca d’Educació ‘Maria Moliner’ situada al Campus dels Tarongers va ser auditada el passat mes de març per especialistes d’AENOR.

La Biblioteca d’Educació ‘Maria Moliner’ situada al Campus dels Tarongers va ser auditada el passat mes de març per especialistes d’AENOR. Els treballs s’han centrat principalment en les instal·lacions i els accessos al recinte.

Els responsables dels treballs han realitzat la primera fase de l’auditoria dins del procés de certificació del Sistema de Gestió de l’Accessibilitat Universal (UNE 170001:2007), emmarcat en el finançament del VLC/CAMPUS.

En aquesta primera fase s’han revisat els espais urbans. En concret s’ha analitzat entre altres el transport públic i privat, les places d’aparcament reservades per a persones amb discapacitat, els accessos al recinte i els desplaçaments dins dels mateixos, també l’accés a l’edifici, els serveis que s’ofereixen, el pla d’autoprotecció de la Biblioteca, les millores implementades en productes de suport per a persones amb i sense discapacitat.