Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Programa Cicle de Conferències Parlem del Mar
Cicle de Conferències Parlem del Mar

Cicle de Conferències amb la biodiversitat marina i el seu estudi i protecció com a nexe comú; punt d'encontre sinèrgic on establir debats i intercanviar idees.

 

Cicle de Conferències amb la biodiversitat marina i el seu estudi i protecció com a nexe comú; punt d'encontre sinèrgic on establir debats i intercanviar idees.

Organitzat per l'associació Grup d'estudiants de Biologia Marina Bioblau, el Cicle de Conferències Parlem del Mar s'inicia per tercer any consecutiu al Campus de Burjassot. Amb diferents institucions participant i ponents vinguts d'arreu de l'estat, el III Cicle de Conferències Parlem del Mar suposa una finestra al coneixement dels mars i oceans i dels seus habitants. Un punt d'encontre ens científics de renom i la resta de la societat, majoritàriament estudiants, que troben en el cicle una brànquia d'aigua fresca on incrementar la seua formació, on conéixer les investigacions més punteres, i establir sinèrgies formatives que podran definir el seu futur professional. Amb un to amè i divulgatiu, tothom és benvingut a participar al cicle, d'assistència gratuita fins completar l'aforament. Sobrepesca, biodiversitat, fauna de les profunditats marines, animals misteriosos i molt més en aquesta tercera edició d'un consolidat cicle que pretén dignificar la Biologia Marina tant a la Universitat de València com al País Valencià. Vens a parlar del mar amb nosaltres? T'esperem!

 
Període de l'esdeveniment:
  • 2 d’octubre de 2014 de 18:30 a 19:30. Dijous.
  • 20 d’octubre de 2014 de 18:30 a 19:30. Dijous.
  • 6 de novembre de 2014 de 18:30 a 19:30. Dijous.
 
 
Lloc de realització

Aula AF-13. Aulari Interfacultatiu

 
Organitza

Grup d'estudiants de Biologia Marina Bioblau..

www.facebook.com/bioblau

 

Contacta bioblauv@gmail.com

 
Més informació