Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Taller: Millora de la transferència del coneixement

  • 12 de maig de 2017
Image de la noticia

Els dies 29-30 de maig en l'aula LPG, entre 9-12 hores, tindrà lloc un taller formatiu dirigit especialment a professorat novell i personal investigador en formació, que té com a objectiu millorar habilitats per a la transferència del coneixement.

Es coneixeran les oportunitats professionals dirigides a la transferència de coneixement, tant des de la carrera acadèmica desenvolupant la marca professional, així com des de l'empreniment a través de contractes, convenis, llicències, patents, spin off i startups.

Es tractaran aspectes relatius a la “marca professional acadèmica”, potenciant-la de forma segura i controlada en diferents xarxes acadèmiques (Researchgate, Google Acadèmic) i professionals (Linked in), així com la gestió  eficaç de la divulgació  en xarxes socials (Facebook, Twitter, Google+), comprovant els beneficis de les eines digitals com facilitadores de la difusió investigadora i potenciadores de la visibilitat acadèmica en la societat.

L'assistència és gratuïta. Si bé requereix inscripció prèvia mitjançant correu dirigit a gema.ferrer@uv.es ja que l’assistència es llimitarà a 25 persones (data límit: 24 de maig).

Llista d'enllaços: