Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Consells per a desenvolupar una carrera d'investigació en l'estranger

  • 2 de maig de 2017
Image de la noticia

El divendres 5 de maig en l'Aula SC-1 de l'Aulari III, de 12:30 a 13:30, tindrà lloc la xarrada organitzada des de l'Oficina Internacional de la Facultat de Psicologia a càrrec de Mateo Leganés Fonteneau.

En la xarrada comentarà la seua experiència com a estudiant i investigador en l'estranger, donant pistes sobre com enfocar els estudis universitaris cap a una carrera en investigació. Addicionalment, es proporcionaran consells sobre com traure el major partit als programes d'intercanvi, es parlarà sobre les habilitats que són necessàries per a obtenir beques de mobilitat i com desenvolupar-les. També es comentarà el procés per a l'obtenció del grau de doctor en l'estranger i de quin és el dia a dia d'un investigador. La xarrada està oberta a qualsevol persona interessada en el seu contingut, sent l'assistència gratuïta.

Mateo Leganes Fonteneau és Graduat en Psicologia i Diplomat en Treball Social per la Universitat de València. En l'actualitat està desenvolupant estudis de Doctorat en drogodependències i processos cognitius en la Sussex University (Regne Unit), a més d'exercir labors com a professor associat en diferents assignatures. Durant els seus estudis del Grau en Psicologia desenvolupats en el Grup ARA, va participar en dos programes Erasmus, realitzant una estada d'investigació a Polònia.