Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 26/06/17

  Investigadores de Psicologia conclouen que treballant l’empatia en adolescents es prevenen comportaments delictius

  Anna Llorca, Elisabeth Malonda i Paula García, investigadores del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics de la Universitat de València, conclouen que la gestió de les emocions en adolescents és important per a poder controlar el comportament agressiu, i així dominar la potencial delinqüència. La recerca, publicada en dos articles, apunta que cal introduir als centres educatius programes d’intervenció que fomenten l’habilitat d’autogestionar aquests estats emocionals.

  [Llegir més]

 • 15/06/17

  Investiguen si l’autoimatge corporal d’adolescents deriva en conductes patològiques adultes

  Conxa Perpiñá, catedràtica del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics de la Universitat de València, i alguns científics de les universitats de Cadis i Sevilla, han proposat un model d’estudi per a pronosticar canvis en el comportament dels adolescents derivats de la preocupació per la pròpia imatge corporal. El treball, publicat en la revista 'Psychiatry Research' pot anticipar si l’atenció excessiva a l’aspecte físic romandrà en l’edat adulta.

  [Llegir més]

 • 09/06/17

  Accés Majors de 40 i 45 anys

  Resultats de l'entrevista de l'accés a la Universitat per a majors de 40 i 45 anys. Publicació efectuada en el tauler d'anuncis de la Facultat. El termini de presentació de reclamacions serà del 12 al 15 de juny.

 • 05/06/17

  Defenses TFG Psicologia

  Del 12 al 16 es procedirà amb les defenses del Treball Fi de Grau en Psicologia pertanyents al període de Juny.

 • Estudiants de la UV

  05/06/17

  Últims dies de la primera fase de la preinscripció dels 106 màsters oficials de la Universitat

  La Universitat de València ofereix per al pròxim curs 2017-2018 un total de 106 màsters oficials. La preinscripció per als títols, que està oberta, es tancarà el pròxim dijous 15 de juny. L’oferta, la més nombrosa i àmplia del sistema universitari valencià, comprén totes les branques del coneixement que s’imparteixen en la institució acadèmica.

  [Llegir més]

 • 02/06/17

  Defenses TFG Logopèdia

  Del 7 al 9 es procedirà a les defenses de Treball Fi de Grau en Logopèdia pertanyents al període de Juny.

 • 31/05/17

  HORARI D'ESTIU 2017

  La secretaria d'aquesta Facultat durant els mesos de juny, juliol i setembre, no tindrà servei d'atenció al públic a les vesprades. Així mateix, romandrà tancada des de l'1 fins al 25 d'agost. Durant els dies 29, 30 i 31 d'agost l'horari d'atenció serà de 9:00 a 14:00 hores.

 • 22/05/17

  Reunió Conferencia de Degans de Psicologia

  Els passats 11 i 12 de maig es va reunir la Conferència de Degans de Psicologia, sent l'amfitriona la Universitat de Granada. En la trobada es van tractar, entre altres, aspectes relatius a la regulació dels crèdits sanitaris en el Grau en Psicologia, l'itinerari Grau-Màster Psicologia General Sanitària-PIR i la formació de postgrau en Psicologia de l'Educació. Així mateix, es van crear comissions de treball al voltant de Psicologia del Treball i les Organitzacions i Metodologia de les Ciències del Comportament.

 • 21/05/17

  Conferència de Degans de Logopèdia

  El passat 19 de maig es va celebrar a Oviedo la trobada de la Conferència de Degans de Logopèdia. En la sessió es van abordar els passos legals a seguir per al registre de l'associació, es van revisar els treballs empresos per a la millora de l'avaluació del pràcticum en les diferents facultats, es van revisar les ofertes de màsters oficials i es va acordar impulsar la creació d'un àrea de coneixement de logopèdia. Finalment, es va produir el relleu del comitè executiu passant a ser la Universitat Ramon Llull la que ostentarà la presidència, la Universitat de Vic-Universitat Central de Barcelona la tresoreria i la Universitat de València la secretaria.

 • 17/05/17

  Edició dels Premis Universitat-Societat

  CONSELL SOCIAL. El Consell Social convoca la XXII edició dels premis Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València, amb els quals aquest òrgan reconeixerà la tasca de les persones i institucions que col·laboren de manera destacada en la consecució de les finalitats anteriors. Aquesta convocatòria es regeix per les bases aprovades pel Ple del Consell Social de la Universitat de València en la sessió de 27 d’abril de 2017.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies