Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 29/07/17

  HORARIS DEL MES D'AGOST

  Horaris especials per a la Facultat i Secretaria durant el mes d'agost

 • 28/07/17

  Sessió Info-formativa per alumnat de nou accés

  Durant la setmana prèvia a l'inici de classes es celebra una sessió de caràcter informatiu i formatiu que té com a objectiu facilitar l'accés als estudis en la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. L'assistència a la mateixa és essencial per a una adequada incorporació.

  [Llegir més]

 • 27/07/17

  Sol·licitud de canvi de grup. Curs 2017-18

  Des de la formalització de la matrícula fins al dia 6 de setembre es podrà sol·licitar canvi de grup per causes justificades mitjançant instància a presentar en la Secretaria de la Facultat. Es consideren causes justificades els motius laborals i els casos d'esportistes d'alt nivell i alt rendiment, discapacitat o raons de salut i concurrència d'altres estudis oficials compatibles (conservatori o altres títols universitaris). Així mateix, també es podrien considerar causa justificada el solapament horari, sempre que aquest no haguera sigut responsabilitat del propi estudiant. Abans de finalitzar la matrícula, l'estudiant ha de comprovar que cap de les seues assignatures coincideix en el mateix horari amb la resta de les assignatures matriculades NO es tindrà en compte cap sol·licitud de canvi de grup que no justifique documentalment la causa al·legada. La resolució es publicarà en els taulers del centre a partir del 14 de setembre. Aquesta publicació tindrà el mateix efecte que la notificació. El fet de sol·licitar el canvi NO implica que siga concedit. La seua aprovació dependrà que s'hagen justificat convenientment les causes adduïdes i que existisquen vacants.

  [Llegir més]

 • 26/07/17

  La Universitat de València, entre les 150 millors del món en cinc matèries, segons el Global Ranking of Academic Subjects

  La Universitat de València és l’onzena institució d’ensenyament superior del món en Teledetecció i la vint-i-unena en Ciència i Tecnologia Alimentària, segons el Global Ranking of Academic Subjects, publicat per ShangaiRanking Consultancy, l’entitat que elabora el Rànquing de Shangai. A més, en tres matèries més (Física, Instrumentació Científica i Tecnològica, i Ciència Energètica i Enginyeria) està entre les 150 primeres del món. La classificació, sobre 4.000 universitats, situa la de València en el rang de les cinc millors d’Espanya en 15 de les 52 matèries analitzades.

  [Llegir més]

 • 03/07/17

  José María Peiró serà investit doctor ‘honoris causa’ per la Universitat Miguel Hernández d’Elx

  José María Peiró, catedràtic de Psicologia Social i de les Organitzacions de la Universitat de València, serà investit dimarts que ve (4 de juliol) com a doctor ‘honoris causa’ per la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH). La sessió començarà a les 12 hores al saló d’actes de l’edifici de Rectorat. El rector honorari de la UMH Jesús Rodríguez Marín serà el padrí del nou ‘honoris causa’.

  [Llegir més]

 • 28/06/17

  Tres universitats valencianes creen una aplicació per a la prevenció i tractament dels trastorns emocionals

  Investigadors de la Universitat de València, la Jaume I de Castelló i la Universitat Politècnica de València han desenvolupat un programa autoaplicat mitjançant Internet per a la prevenció i tractament dels trastorns emocionals. "Sonreír es divertido" combina els procediments existents més efectius per a controlar l’ansietat i l’estrés amb tècniques per a promoure la regulació emocional, la capacitat d’afrontament i la resiliència.

  [Llegir més]

 • 28/06/17

  La intervenció psicosocial millora la salut laboral en educació i pot reduir la despesa sanitària

  Un projecte de recerca liderat pel professor Pedro R. Gil-Monte, del Departament de Psicologia Social de la Universitat de València, conclou que l’entrenament en relaxació, en tècniques cognitivoconductuals i el foment del suport social en el treball disminueixen de manera significativa l’exposició a riscos psicosocials laborals com la sobrecàrrega i el conflicte treball-família. L’estudi, finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat i presentat ahir dimarts, apunta que la intervenció psicosocial millora els problemes de salut derivats de l’estrès laboral en docents de primària i secundària de la Comunitat Valenciana.

  [Llegir més]

 • 26/06/17

  Investigadores de Psicologia conclouen que treballant l’empatia en adolescents es prevenen comportaments delictius

  Anna Llorca, Elisabeth Malonda i Paula García, investigadores del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics de la Universitat de València, conclouen que la gestió de les emocions en adolescents és important per a poder controlar el comportament agressiu, i així dominar la potencial delinqüència. La recerca, publicada en dos articles, apunta que cal introduir als centres educatius programes d’intervenció que fomenten l’habilitat d’autogestionar aquests estats emocionals.

  [Llegir més]

 • 15/06/17

  Investiguen si l’autoimatge corporal d’adolescents deriva en conductes patològiques adultes

  Conxa Perpiñá, catedràtica del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics de la Universitat de València, i alguns científics de les universitats de Cadis i Sevilla, han proposat un model d’estudi per a pronosticar canvis en el comportament dels adolescents derivats de la preocupació per la pròpia imatge corporal. El treball, publicat en la revista 'Psychiatry Research' pot anticipar si l’atenció excessiva a l’aspecte físic romandrà en l’edat adulta.

  [Llegir més]

 • 09/06/17

  Accés Majors de 40 i 45 anys

  Resultats de l'entrevista de l'accés a la Universitat per a majors de 40 i 45 anys. Publicació efectuada en el tauler d'anuncis de la Facultat. El termini de presentació de reclamacions serà del 12 al 15 de juny.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies