Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Sol·licitud de canvi de grup. Curs 2017-18

  • 27 de juliol de 2017
Image de la noticia

Des de la formalització de la matrícula fins al dia 6 de setembre es podrà sol·licitar canvi de grup per causes justificades mitjançant instància a presentar en la Secretaria de la Facultat. Es consideren causes justificades els motius laborals i els casos d'esportistes d'alt nivell i alt rendiment, discapacitat o raons de salut i concurrència d'altres estudis oficials compatibles (conservatori o altres títols universitaris). Així mateix, també es podrien considerar causa justificada el solapament horari, sempre que aquest no haguera sigut responsabilitat del propi estudiant. Abans de finalitzar la matrícula, l'estudiant ha de comprovar que cap de les seues assignatures coincideix en el mateix horari amb la resta de les assignatures matriculades

NO es tindrà en compte cap sol·licitud de canvi de grup que no justifique documentalment la causa al·legada. La resolució es publicarà en els taulers del centre a partir del 14 de setembre. Aquesta publicació tindrà el mateix efecte que la notificació.

El fet de sol·licitar el canvi NO implica que siga concedit. La seua aprovació dependrà que s'hagen justificat convenientment les causes adduïdes i que existisquen vacants.

El període de sol·licitud de canvi de grup és únic al setembre. No obstant açò, per situacions sobrevingudes després del tancament d'aquest període, justificades documentalment, es podrà sol·licitar canvi de grup de les assignatures de segon quadrimestre, del 8 al 12 de gener de 2018.

En cas de motius laborals, serà imprescindible aportar: o Contracte de treball de durada equivalent almenys al 50% del curs acadèmic i amb un horari de treball coincident almenys en un 50% amb l'horari de classes, o Alta de la Seguretat Social, o Vida laboral o Certificat de l'empresa amb l'horari laboral.

Estudis en Conservatori: acreditació de la matrícula del curs 2017-2018 i el seu horari. En el cas d'un altre tipus d'estudis també acreditació de matrícula i horaris.

Esportista d'elit: acreditar publicació en el DOCV o esportista d'alt nivell i alt rendiment: acreditar publicació en el BOE, documentant horaris d'entrenament i/o pràctica esportiva incompatibles amb els horaris assignats.

Discapacitat: acreditar certificat de la GV i informes de caràcter de salut que justifiquen el canvi de grup. La Facultat demanarà informe favorable de la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat de la Universitat de València.

Per motius lingüístics (valencià a castellà), s'haurà d'acreditar no haver cursat valencià en estudis de secundària.