University of Valencia logo Logo Rector Peset Hall of Residence Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Conferència: Assetjament a la Universitat: necessitat o amenaça? La regulació de l'assetjament a la Universitat

  • March 23rd, 2017
Image de la noticia

Per Miguel Lorente Acosta, professor titular de Medicina Legal i Forense, director de la Unitat d'Igualtat de la Universidad de Granada i ex Delegat del Govern contra la Violència de Génere.


Data: 23/03/17 (dijous).

Hora: 18:30.

Lloc: Sala de la Muralla.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Organitza: Centre d'estudis multidisciplinars en Violència de Gènere, Asociación de Mujeres Juezas de España i Unitat d’Igualtat de la Universitat de València.  

Col·labora:


     


Una universitat moderna i democràtica no pot obviar tenir els ressorts i mecanismes per a evidenciar aquesta realitat emmudida i contribuir a educar a les nostres noves promocions de futurs professionals en un sistema igualitari i transparent de poder en l'àmbit professional. 

La responsabilitat de la universitat davant les conductes d'assetjament és triple. En primer lloc, pel seu compromís amb les persones que formen part de la comunitat universitària, en segon lloc, per la utilització de la pròpia universitat per a dur a terme l'assetjament, i en tercer lloc, per la responsabilitat de la universitat amb la societat a l'hora de formar i de crear un espai on els valors també s'incorporen a la formació humana i professional.


 

Links:

Images: