University of Valencia logo Logo Rector Peset Hall of Residence Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Dones d’organitzacions populars i les seues experiències d’Economia social i solidària

  • March 30th, 2017
Image de la noticia

Socialització del projecte subvencionat a la IV Convocatòria de Projectes de Cooperació al Desenvolupament de la UV 2014.

Intervenen Mauricio Pinto Pinto i Claudia Fino Sánchez, membres de l’Associació Entreiguales.


LLoc: Sala Seminari I

Data: 30/03/17 (dijous)

Hora: 19.00

Entrada lliure. Aforament limitat.


Organitza: Associació Entreiguales.

  

Col·labora: Col·legi Major Rector Peset.


En la presentació, organitzada per l’Associació Entreiguales amb la col·laboració del Col·legi Rector Peset, intervindran Mauricio Pinto i Claudia Fino, membres d’Entreiguales i responsables de la realització del projecte.

L’entrada a l’acte, que tindrà lloc a la Sala Seminari I, és lliure amb aforament limitat.

El projecte que ara es presenta a València s’inicià l’any 2014 amb la finalitat de lluitar contra la violència de gènere a Colòmbia, a partir de la dotació d’autonomia i independència de dones maltractades o en risc de patir maltractaments mitjançant l’economia social i solidària.

Participaren en el projecte dones residents a un districte de Bogotà altament deprimit, les quals es van unir en un grup anomenat Mesa HUNZAHUA. Aquest grup es va organitzar per a treballar en l’impuls i la protecció de les activitats econòmiques dels seus membres, dones dedicades al reciclatge, l’agricultura comunitària, l’educació infantil, la producció artesanal i l’activitat cultural.

Entre altres objectius, el projecte de la Universitat de València va acompanyar la Mesa HUNZAHUA en la gestió autònoma de fons rotatius, i en la identificació i implementació de sistemes de crèdit i estalvi alternatius.


 

Images: