University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Yuzz emprenedors | Joves amb idees

  • December 2nd, 2016
Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys

VIII edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores, amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica. AMPLIACIÓ del termini d'inscripció fins al 14 de desembre de 2016.

 

La Universitat de València participa per tercer any consecutiu com a Centre del Programa YUZZ. Aquest programa està coordinat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) que compta amb el patrocini de Banc Santander, i amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.

El programa YUZZ es desenvolupa en més de 47 entitats locals públiques i privades compromeses amb la innovació i l’emprenedoria al territori nacional. YUZZ compta a més amb la col·laboració d'altres entitats i organitzacions a nivell nacional com Indra, Tuenti, Intel, Organització d'Estats Iberoamericans, Secot, la Fundació Príncesa de Girona, Fundació E&Y i RedEmprendia, que aposten per la promoció del talent de joves amb projectes de negoci.

¿Què ofereix el Programa YUZZ?

  • Els 20 projectes seleccionats s’incorporaran al programa de manera totalment gratuïta i podran beneficiar-se de l’accés al centre YUZZ de la Universitat de València, situat físicament a la seu de “Califòrnia Spain-Campus” del VLC/CAMPUS (Campus d’Excel·lència Internacional) a l’Edifici Beatriu Civera del Campus de Tarongers.
  • Durant els 6 mesos de durada del programa, els candidats comptaran amb espai físic per desenvolupar la seua idea, es relacionaran amb altres emprenedors i rebran formació d’una xarxa de més de 200 experts professionals que els guiaran, juntament amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte. La formació tindrà lloc en horari de vesprada, amb una o dues sessions per setmana.
  • Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, el millor emprenedor de cadascun dels centres YUZZ realitzarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació en l’àmbit de les noves tecnologies, on se’ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.
  • A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer. Per una altra banda, gràcies a la col·laboració amb la FundacioE&Y, el programa compta també amb el Premi YUZZ Mujer que ofereix 20.000 € per a finançar el millor projecte liderat per una emprenedora i el recolzament dels consultors de E&Y per a accelerar-lo.

Sol·licituds i termini de presentació:

El termini per participar al programa romandrà obert fins al 2 de desembre i els interessats a desenvolupar la seva idea de negoci i optar als 250.000 euros en premis, hauran de presentar la seua candidatura a través d’un formulari disponible en www.yuzz.org.

Si estàs interessat a desenvolupar una idea de negoci i no has pogut inscriure't en el Programa Santander YUZZ “Joves amb idees” de la Universitat de València, ara és el moment. Des de l'organització s'ha decidit realitzar una AMPLIACIÓ del termini d'inscripció fins al 14 de desembre de 2016.

 

Más información:

www.yuzz.org

Twitter: @YUZZ_UV

Facebook: Programa YUZZ UV

Tel.: 963983447