Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Raconet biblioteca d'humanitats

  09/02/17

  L'Holocaust al Raconet

  Fins al dia 6 de març podeu trobar al vestíbul de la Biblioteca d'Humanitats la nova exposició del Raconet, dedicada a l'Holocaust. Ha estat organitzada en col·laboració amb la Facultat de Geografia i Història amb motiu del curs "Una perspectiva d'ensenyament de l'Holocaust a partir dels valors humans".

 • BMJ Case Reports

  08/02/17

  Publica en el British Medical Journal Case Reports

  El Servei de Biblioteques i Documentació, a través de la subscripció institucional a la revista BMJ Case Reports i com a part de l'acord de llicència amb l'editor, ofereix ara els costos de publicació gratuïts per als membres de la nostra comunitat universitària. A l'hora d'enviar els articles, l'autor ha d'identificar-se amb el BMJ Fellowship Code, el codi institucional que correspon a la Universitat de València. Per a obtenir-ho o per a qualsevol consulta relacionada amb el tema, contacta amb la Biblioteca de Ciències de la Salut.

 • 06/02/17

  Participa en el sorteig d'un iPad mini o d'un carregador extern de butxaca contestant l'enquesta

  Des de hui 6 de febrer fins al pròxim 10 de març s’obri el període per a omplir “l’enquesta d’opinió i satisfacció dels estudiants, del personal docent i investigador i del personal d’administració i serveis amb el Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat de València”. Rebràs un correu amb l’enllaç per a contestar l’enquesta. Per a nosaltres és molt important conèixer la teua opinió. Ajuda'ns a millorar contestant-la. Si ets estudiant, pots participar en el sorteig d’un IPad mini, si ets PAS o PDI pots participar en el sorteig de 10 carregadors de butxaca només contestant l’enquesta. Gràcies per la teua participació.

 • Web of Science

  30/01/17

  Primer cicle de formació en línia de la Web of Science en 2017

  Per a començar l'any 2017, FECYT, juntament amb Thomson Reuters (ara Clarivate Analytics), ha organitzat el primer cicle de formació online gratuït de les bases de dades de la Web of Science amb l'objectiu de seguir fomentant el seu ús, i així donar a conèixer les últimes novetats introduïdes. Aquest període de formació es realitzarà des del 6 al 10 de febrer del 2017 en diferents horaris i continguts. Per a la realització del curs és necessària realitzar prèviament la Inscripció. Novetats en la Web of Science (noves versions JCR i ESI). El gestor de referències Endnote (versió en línia). Unificació de signatures d'autors, sol·licitar una correcció d'article i signatura d'organitzacions. Cercar la producció científica d'autors i l'avaluació amb mètrics de cites. L'avaluació de revistes amb mètriques en Journal Citation Reports (nova versió). Identificar el més citat de WOS amb Essential Science Indicators (nova versió).

 • Mendeley

  20/01/17

  Mendeley s'integra amb ORCID

  Ja pots connectar el teu ID d'ORCID amb el teu perfil de Mendeley. Per a realitzar la vinculació només has d'accedir al teu perfil de Mendeley i dins del quadre Others IDs prémer en Create or Connect your ORCID ID. En el següent pas disposaràs de l'opció connectar amb el teu ID d'ORCID ja existent o crear un de nou realitzant la connexió en el mateix procés. Podràs triar entre l'opció de vincular els teus dos comptes o connectar i importar tota la informació del teu perfil i les teues publicacions des del compte d'ORCID al de Mendeley. Ara com ara es tracta d'una importació única, però en un futur pròxim s'espera que la sincronització siga permanent entre tots dos perfils. Si necessites més informació, consulta la nostra guia d'ORCID o amb el Servei de Suport a la Investigació de la teua biblioteca.

 • Scholary Open Access

  10/01/17

  Beall's List of Predatory Publishers 2017

  Jeffrey Beall ha publicat en la seua pàgina web "Scholary Open Access" la llista actualitzada d'editors "depredadors". Com que dissortadament la llista ha augmentat i és molt gran, es divideix en quatre. “Editors depredadors”: la llista d'enguany, en el seu setè llançament, inclou 1155 editors, un augment de 232 durant l'any 2016. En l'actualitat hi ha més de mil editors d'accés obert depredadors; “revistes acadèmiques d'accés obert potencials, possibles o probables depredadores”: enguany es compleix el cinquè llançament anual d'aquesta llista, que també s'actualitza contínuament. La llista d'enguany inclou 1294 revistes, un augment de 412 sobre 2016. És el primer any en què el nombre de revistes independents és major que el nombre d'editors; “mètriques enganyoses”: aquesta llista inclou empreses que "calculen" i publiquen factors d'impacte falsos (o indicadors similars) i “revistes segrestades”:

 • Facultat de medicina

  28/12/16

  La Biblioteca de Ciències de la Salut obri caps de setmana

  La Biblioteca de Ciències de la Salut (Campus Blasco Ibáñez) obrirà els caps de setmana del 7 - 8, 14 – 15 i 21 -22 de gener de 9.00 a 21.00 hores.

 • Biblioteca de Ciències

  28/12/16

  Biblioteca de Ciències tancada el 5 de gener

  La Biblioteca de Ciències "Eduard Boscà" al Campus de Burjassot tancarà el dia 5 de gener a les 6.00 hores del matí per tasques de manteniment. Disculpeu les molèsties.

 • Edifici La Nau

  14/12/16

  Sala Thesaurus tancada

  La sala d'estudi Thesaurus (Edifici La Nau) romandrà tancada el dijous 15 i divendres 16 de desembre per la realització de tasques de manteniment. Disculpeu les molèsties.

 • Servei de suport a la investigació

  12/12/16

  Nou servei de suport a la investigació

  El Servei de Biblioteques presenta el nou servei de suport a la investigació. Es tracta d'un conjunt de serveis amb l'objectiu de recolzar al personal docent i investigador en la seua activitat investigadora. El catàleg de serveis inclou formació, suport i assessorament per a les diferents etapes del procés investigador: ús dels recursos d'informació, publicació dels treballs científics i per als processos d'acreditació i avaluació. Aquests serveis s'ofereixen virtualment en un nou espai web “servei de suport a la investigació” i presencialment en les biblioteques.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies