• .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
Extensió d'Ontinyent

18/05/15

Obertura extraordinària de la sala d'estudi al Campus d'Ontinyent

Al Campus d'Ontinyent l’horari especial de sala d’estudi del 16 de maig i fins al 9 de juliol serà el següent: De dilluns a divendres de 8:00 h a 24:00h i dissabtes i diumenges de 9:00 a 21:00 h. La sala disposa de 32 llocs en "cubiculs" individuals amb presa de corrent i llum individual i 18 llocs en taules d'estudi. També disposa de WIFI i aire condicionat. Aquesta sala d'estudi està situada al edifici Lluís Vives avda. Comte Torrefiel, 22 d'Ontinyent. (entrada pel pati, Carrer Echegaray, 1)

  Mapes digitalizats

  18/05/15

  Nous mapes a RODERIC

  La Cartoteca de la UV ha digitalitzat 61 nous mapes a RODERIC, 36 de la col·lecció de mapes de la guerra civil, 12 cartes nàutiques dels segles XIX-XX i 13 mapes pluviomètrics mensuals dels anys 1915-1917, tots del territori valencià. Amb aquests mapes continua la tasca de digitalitzar els mapes patrimonials de la Universitat conservats a la Cartoteca per contribuir a la difusió del ric patrimoni documental i bibliogràfic de la Universitat de València. I prompte els seguiran més.

  Facultat de Medicina

  08/05/15

  Biblioteca de Ciències de la Salut oberta els caps de setmana

  La Biblioteca de Ciències de la Salut (Campus de Blasco Ibáñez) obrirà els caps de setmana del 16 de maig al 5 de juliol de 9 a 21 hores. Durant els caps de setmana la porta principal de la Facultat de Medicina i Odontologia romandrà tancada. L'entrada a la biblioteca es realitzarà per la porta de la facultat que dóna a l'Hospital Clínic.

   Aulari 1

   05/05/15

   Aulari obert el 24 de maig com a sala de estudi al campus de Blasco Ibáñez

   El diumenge 24 de maig, dia de les eleccions autonòmiques i municipals, s'obrirà l'Aulari 1 del campus de Blasco Ibáñez (Carrer Menéndez Pelayo s/n) de 9 a 21 hores com a sala de estudi ja que la Biblioteca d'Humanitats funcionarà aquest dia com a col·legi electoral

   Alumnes estudiant a la biblioteca

   22/04/15

   Biblioteques obertes 24 hores

   La Biblioteca de Ciències Socials, sols planta -1 (Campus Tarongers), la Biblioteca d'Humanitats (Campus Blasco Ibáñez) i la Biblioteca de Ciències (Campus Burjassot) estaran obertes 24 hores des del dissabte 16 de maig a les 9.00 hores fins al 10 de juliol a les 21.00 hores. La biblioteca d'Humanitats romandrà tancada el 23 de maig, des de les 14.00 h, fins al 25 de maig a les 8.15 h per ser col·legi electoral.

   [Llegir més]

    Cartell conferències

    15/04/15

    Publica la teua recerca amb...conferències a la Universitat Politècnica de València

    Amb la finalitat d'ajudar el personal investigador a publicar articles o llibres en les principals editorials científiques, la Biblioteca de la Universitat Politècnica de València ha organitzat un cicle de conferències titulat "Publica la teua recerca amb..." En aquest cicle es comptarà amb les tres principals editorials científiques a nivell internacional: Elsevier, Springer i Wiley.

    [Llegir més]

    Biblioteca d'Humanitats

    14/04/15

    Biblioteca d'Humanitats oberta caps de setmana

    La Biblioteca d'Humanitats "Joan Reglà" estarà oberta els caps de setmana del 18-19 i 25-26 d'abril i 1-2-3 i 9-10 de maig de 9:00 a 21:00 hores.

    [Llegir més]

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord