• .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
Claustre La Nau

Tancament sala d'estudi Thesaurus (La Nau) el 31 de març

29/03/17

El divendres 31 de març la sala d'estudi Thesaurus (La Nau) romandrà tancada fins a les 11 hores per reparacions. Disculpeu les molèsties.

  Setmana Santa i Pasqua

  Calendari Setmana Santa i Pasqua

  27/03/17

  Durant la Setmana Santa i Pasqua, estaran obertes les biblioteques de Ciències (Campus de Burjassot) i d'Humanitats (Campus Blasco Ibáñez) els dies 18, 19, 20 i 21 d'abril de 8:30 a 14:30 hores. La sala d'estudi Thesaurus obrirà tots els dies excepte els dilluns 17 i 24 d'abril. Per a consultar els horaris obrir l'enllaç.

  Sorteig iPad mini

  Guanyadors i guanyadores del iPad mini i carregadors de butxaca

  22/03/17

  El 21 de març, tot i com estava previst, s’ha realitzat el sorteig d’un iPad mini entre els i les estudiants que han contestat “l’enquesta d’opinió i satisfacció amb el Servei de Biblioteques i Documentació”. La guanyadora del iPad mini ha sigut Nuria Domingo Roig, estudiant de Grau de la Facultat de Dret, amb el número 9439823. També s’han sortejat 5 carregadors de butxaca entre el professorat que ha contestat l’enquesta i altres 5 carregadors entre el personal del propi Servei de Biblioteques i Documentació. Per a veure als guanyadors i guanyadores punxa a "Llegir més"

  [Llegir més]

   Nova exposició al Raconet de la Biblioteca d'Humanitats: "Dones i més dones. Artistes",

   10/03/17

   El 8 de març es va inaugurar a la Biblioteca d'Humanitats una nova exposició al Raconet amb el títol "Dones i més dones. Artistes", on s'exposen obres de dones pintores, fotògrafes, escultores, directores de cine,..., en la qual ha participat la professora del Departament d'Història de l’Art Mireia Ferrer

   Monument faller

   Calendari Falles

   06/03/17

   Durant la setmana de Falles, les biblioteques romandran tancades del 15 al 20 de març excepte la sala Thesaurus (edifici La Nau) que estarà oberta en aquest horari: el 15 i 16 de març amb horari habitual (de 8:30 a 21:00 hores); del 17 al 19 de març amb horari de diumenges (de 9:15 a 13:45) i el 20 de març de 8:30 a 21:00 hores

    Campanya de suport als investigadors: tria la revista correcta per a publicar

    03/03/17

    La iniciativa Think Check Submit, posada en marxa des d’un grup d’institucions i editors independents compromesos amb l’ètica en la publicació científica, pretén donar suport als investigadors en la tria de la revista més adequada: suport a l’accés obert, bones pràctiques a l’hora de publicar, etcètera. Think Check Submit proposa una check-list que els investigadors haurien de completar per triar una revista de confiança: Pensar: cal reflexionar sobre l’objectiu que es té amb la publicació, amb la finalitat d’establir una estratègia i triar la publicació que més s’adapte a aquest objectiu. Comprovar: intercanviar opinions amb col·legues, cercar informació sobre l’editor, el sistema de revisió, les taxes per publicar, la política editorial etc. Enviar: Només quan s’ha comprovat que la publicació reuneix tots els requisits que li demanem, enviar l’article.

    Raconet biblioteca d'humanitats

    L'Holocaust al Raconet

    09/02/17

    Fins al dia 6 de març podeu trobar al vestíbul de la Biblioteca d'Humanitats la nova exposició del Raconet, dedicada a l'Holocaust. Ha estat organitzada en col·laboració amb la Facultat de Geografia i Història amb motiu del curs "Una perspectiva d'ensenyament de l'Holocaust a partir dels valors humans".

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies