• .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
Biblioteques Nadal

Horari de Nadal i obertura 24 hores

05/12/16

La Biblioteca d'Humanitats (Campus Blasco Ibáñez), la Biblioteca de Socials (Campus Tarongers, sols planta -1) i la Biblioteca de Ciències (Campus Burjassot) obriran 24 hores des del 27 de desembre fins a les 21.00 hores del 27 de gener. També podeu consultar a la web els horaris de Nadal.

[Llegir més]

CNEAI

Sexennis d’investigació 2016

05/12/16

Amb data de 2 de desembre de 2016 s'ha publicat en el BOE la Resolució de 30 de novembre de 2016, per la que es fixa el procediment i termini de presentació de sol·licituds d'avaluació de l’activitat investigadora a la CNEAI. Es podran presentar sol·licituds d'avaluació de l’activitat investigadora des del dia 7 de desembre de 2016 fins al 17 de gener de 2017. Amb data de 26 de novembre de 2016, s'ha publicat en el BOE la Resolució de 24 de novembre de 2016, de la Comissió Nacional Avaluadora de l'Activitat Investigadora (CNEAI), per la qual es publiquen els criteris específics aprovats per a cadascun dels camps d'avaluació.

Llibre

Dissabtes tancats

01/12/16

Les biblioteques de la UV romandran tancades els dissabtes 3 i 10 desembre, excepte la biblioteca d’Humanitats i la biblioteca de Socials (sols planta -1) que obriran el dissabte 10 de desembre. Aquest dia no hi haurà servei de préstec, solament consulta en sala.

  Biblioteca de Socials

  Biblioteques obertes en cap de setmana

  17/11/16

  La Biblioteca de Socials (Campus Tarongers, sols planta -1) i la Biblioteca d'Humanitats (Campus Blasco Ibáñez) obriran els caps de setmana del 10 -11 i 17 -18 de desembre de 9.00 a 21.00 hores.

   ACADEMIA

   Oberta la convoctòria del programa ACADEMIA

   16/11/16

   El procediment d'acreditació per a l'accés als cossos universitaris, regulat pel RD 415/2015, té oberta la presentació de sol·licituds a través de la Seu Electrònica del MECD. El Programa ACADEMIA, a través de les seues Comissions d'Acreditació, du a terme el procés d'avaluació curricular per a l'obtenció de l'acreditació per a l'accés als cossos docents universitaris de professor titular d'universitat i catedràtic d'universitat.

   Mapes de la Guerra Civil

   Exposició en la Cartoteca: Els mapes de la guerra civil. Col·lecció de la Universitat de València.

   11/11/16

   Dins de les activitats amb que la Universitat de València commemora el 80é aniversari de València com a capital de la República, la Cartoteca de la Universitat presenta una exposició sobre els seus fons de mapes de la guerra civil espanyola (1936-1939), amb dos objectius: explicar la producció cartogràfica durant la guerra civil a partir de la bibliografia publicada sobre aquest tema i amb exemples de la nostra col·lecció i donar publicitat a uns fons que són ja part del patrimoni bibliogràfic i documental de la Universitat de València. L’exposició tindrà lloc en la sala de la Cartoteca del 2 de noviembre de 2016 al 31 de març de 2017

   Raconet Biblioteca d'Humanitats

   El Raconet: nou espai en la Biblioteca d'Humanitats

   06/11/16

   Dilluns que ve (7 de novembre) s'inaugura en la Biblioteca d'Humanitats l'espai el Raconet. Aquest espai albergarà una selecció temàtica de fons propi (llibres, pel·lícules, etc.) en exposició durant un període limitat. Existeix un llibre de suggeriments per recollir idees per a properes exposicions (documents per a exposició, nous temes...). La primera exposició serà "La guerra en imatges"

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies