BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

.
.
.
.
.

Nous recursos subscrits en 2015

  • 20 de gener de 2015
Nous recursos 2015

El nou any ens porta una sèrie de canvis en les subscripcions de recursos electrònics.

Alguns són nous, uns altres continuen amb més contingu i altres s’han cancel·lat.

Destaquen les nova bases de dades de notícies "My news", la base de dades de proves psicològiques "PsycTESTs" i diverses col·leccions de llibres electrònics en anglès i castellà

Recursos nous:

My News: base de dades de premsa per a estudiants e investigadors de la comunicació i documentació que emmagatzema les edicions dels principals periòdics espanyols. Conté més de 200 periòdics, 800 fonts online i més de 120 milions d’articles des de 1996, en castellà, català, basc i gallec.

PsycTESTs: base de dades publicada per l’American Psychological Association que ofereix informació bibliogràfica, text complet i multimèdia de proves psicològiques des de 1918 fins a l’actualitat.

Informa Healthcare: col·lecció de revistes electròniques de ciències de la salut que inclouen articles de biologia, medicina i farmacologia.

Acta Sanctorum: versió en línia del text imprés Acta Sanctorum , publicat en seixanta-vuit volums per la Société des Bollandistes a Anvers i Brussel·les . Es tracta d’una col·lecció de llibres electrònics que examinen la vida dels sants, organitzats segons el dia de la festa de cadascun, incloent-hi tot el material introductori , textos originals, aparell crític i índexs. Eina complementària a Patrologia Latina que ja forma parta de la col·lecció de la Universitat. Els llibres estaran acceibles en el catàleg Trobes.

Elsevier Elibrary: és la biblioteca digital dels llibres publicats per Elsevier Espanya. Els llibres són sobre ciències, ciències de la salut i farmàcia, i inclouen manuals bàsics com ara “Medicina interna”, de Farreras o “Anatomía básica” de Gray.

Elsevier EBS 2015: com l’any passat, durant 2015 tindrem en proves aquesta col·lecció de llibres electrònics. A finals d’any seleccionarem una part d’ells per a la seua compra permanent. Els llibres estaran acceibles en el catàleg Trobes.

Col·leccions amb més continguts:

SpringerLink Ebooks: durant 2015 continuarem augmentant la col·lecció de llibres electrònics de Springer amb els llibres que es vagen publicant. A més, la Universitat ha comprat les col·leccions històriques d’Humanitats i Dret (anys 2007 a 2009) i diverses col·leccions de Ciències (2009).

Ingebook Ebooks: Ja són quasi 40 els llibres electrònics d’enginyeria i informàtica que poden consultar-se en la plataforma Ingebook. Són manuals per a estudiants de grau, en castellà, que es consulten en línia. 

S'ha substituït la subscripció a la col·lecció Càtedra (part espanyola d’E-Libro) per la compra permanent dels llibres-e més usats d’esta col·lecció o inclosos en bibliografies recomanades. Continuem amb la subscripció a Academic Complete, l’altra part de la col·lecció d’E-libro.