Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) Logo del portal

La Secció de Genòmica ofereix un nou servei de Genòmica de Cèl·lula Única.

  • 23 de gener de 2015
Image de la noticia
Equip C1 de Fluigdim

La Universitat de València, mitjançant les gestions del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i el Vicerectorat de Economia aconsegueix l'adquisició i instal·lació en la Secció de Genòmica de l'equip C1 de Fluigdim permetrà en un únic experiment la separació de cèl·lules des de una suspensió en un medi líquid aixì com l'obtenció del seu material genètic.

La Secció de Genòmica del SCSIE oferirà pròximament un nou servei de Genòmica de Cèl·lula Única. L'adquisició i instal·lació en la Secció de l'equip C1 de Fluigdim permetrà en un únic experiment la separació de cèl·lules des de una suspensió en un medi líquid aixì com l'obtenció del seu material genètic.

Este material podrà ser utilitzat per l'anàlisi de RNA-seq, DNA-seq, identificació de variants, anàlisi epigenòmic o d'expressió de miRNA entre altres.

Les aplicacions de la genòmica de cél·lula ùnica permetrà als insvestigadors realitzar estudis d'anàlisi de la diversitat cel·lular d'un teixit, identificació de tipus cel·lulars estranys o caracterització de funcions cel·lulars, etc.

El nou servei de Genòmica de Cèl·lula Única aumentarà considerablement el potencial del servei de Secuenciació Masiva actualment oferit per la Secció de Genòmica.