Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

1000 colps per visualitzar la lluita activa contra la violència de gènere

  • 30 de novembre de 2016
Image de la noticia

La Universitat de València va participar en l’estand d'obertura de l'Igualmentfest, un esdeveniment amb l’objectiu de potenciar la igualtat de gènere, en la qual es van donar cita diverses manifestacions artístiques, tallers, activitats i una fira d'entitats que treballen activament en favor de la igualtat entre homes i dones.

La Universitat de València va organitzar un taller d'autodefensa per a dones, en el qual es van fer demostracions i classes obertes de SAFEgirls (sistema d'autodefensa femení eficaç). A més, les alumnes del grup universitari van donar 1000 colps contra la violència de gènere. La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, va ser l'encarrega de donar el primer dels mil colps que pretenien, a través de l'esforç de realitzar-los, visualitzar la lluita activa contra la violència i recordar les víctimes de la violència gènere.

José Campos, director del Servei d'Educació Física i Esports, va rebre un reconeixement per part del grup universitari en agraïment pels 9 anys de suport a l'activitat des del Servei d'Educació Física i Esports.