Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Bons resultats per a la Universitat de València en una jornada força disputada

  • 1 de desembre de 2016
Image de la noticia

Les seleccions d'equip de la Universitat de València van disputar ahir la tercera jornada del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU), la competició en què participen totes les universitats del sistema universitari valencià.

Les seleccions de bàsquet masculí i de futbol masculí van obrir la jornada a Alacant, a les 12.00 h. El combinat de bàsquet es va imposar per 70-82 en un partit molt igualat, mentre que els seus companys de futbol van caure per 2-0.

També a les 12.00 h va tenir lloc el partit de futbol sala masculí, que es va disputar al pavelló d'esports de la Universitat d'Alacant. La selecció de la Universitat va competir a molt bon nivell i va acabar amb un 1-4 a favor en el marcador.

A continuació es van disputar el partit de bàsquet femení (a les 14.00 h) al Centre de Tecnificació d'Alacant, que es va tancar amb un 65-85 a favor de les valencianes; tot seguit es va jugar el de futbol sala femení, a les 15.00 h, que va acabar amb victòria de l'equip local, que va aconseguir un 16-1.

A casa, va obrir la jornada la selecció d'handbol femení , a les 13.00 h. El combinat de Sagrario Santana es va enfrontar a les alacantines al pavelló universitari i va sumar una victòria més per a la Universitat (32-24).

A continuació, l'Aulari V va acollir a la selecció de voleibol femení (14.00 h),  mentre que al pavelló universitari es disputava el partit d'handbol masculí (15.00 h). La selecció de voleibol es va emportar el partit amb un  3-0, mentre que els seus companys d'handbol feien el mateix amb un 31-25. Va tancar la jornada la selecció de voleibol masculí, a les 16.00 h, que va sumar l'última victòria del dia per a la Universitat amb tres sets a zero.

Amb un balanç de set victòries i només dues derrotes, els equips de la Universitat tanquen una de les jornades més interessants de la lliga de les universitats. La competició tindrà una aturada perquè els esportistes puguen gaudir de les festes de Nadal i preparar els exàmens de gener.

El 9 de febrer es reprendrà la competició davant la Universitat Politècnica de València, una jornada que deixarà les seleccions amb la mirada fixada en les finals.

Com en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d’Educació Física i Esports va oferir cobertura en directe i seguiment de les seleccions mitjançant la seua pàgina web (www.uv.es/sef) i les seues xarxes socials oficials (Twitter: @sefuv i www.facebook.com/sefuv), a través de les quals tots els seguidors van poder tenir informació immediata dels resultats dels partits.