Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Els equips de futbol i rugbi, invictes a la final del CADU

  • 17 de febrer de 2017
Una esportista de la Universitat de València lluita per la pilota en un dels partits de rugbi.
Una esportista de la Universitat de València lluita per la pilota en un dels partits de rugbi.

Invicta a les finals del pròxim 8 de març. Així és com es presentarà la Universitat de València amb els seus equips de futbol-7 femení, rugbi masculí i rugbi-7 femení. La tercera i última jornada de l’autonòmic, disputada ahir a Castelló, es va saldar amb el ple per a la Universitat, que no va trobar rival en cap de les tres disciplines.

En futbol-7 femení, la Universitat de València es va enfrontar a la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló deixant el marcador amb un rotund 0-2; i es va imposar, a continuació, a la Universitat d’Alacant (UA) amb un 4-2.

Molt bé ho van fer també les xiques del combinat de rugbi enfront de la UJI (44-0), la UA (41-0) i la Universitat Politècnica de València (UPV) (5-17), tal com s’esperava des de l’equip tècnic de la Universitat.

El conjunt masculí de rugbi, per la seua banda, va guanyar amb una folgada puntuació enfront de les quatre universitats rivals: 10-7 contra la Universitat Cardenal Herrera-CEU, 41-0 contra la UJI, 0-37 davant la Universitat Catòlica de València i 34-12 en el partit contra la Politècnica.

La Universitat de València serà l’amfitriona de les finals autonòmiques el pròxim 8 de març, on els equips de concentració (futbol-7 i rugbi) i els de lliga regular (bàsquet, futbol sala, futbol, handbol i voleibol) es disputaran el CADU que els donarà llum verda per a jugar el Campionat d’Espanya Universitari.