Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Els equips de la Universitat de València afronten l’equador de la lliga amb il·lusió

  • 23 de novembre de 2016
Image de la noticia

Les seleccions d'equip de la Universitat de València disputaran dimecres que ve, 30 de novembre, la tercera jornada del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU), la competició en què participen totes les universitats del sistema universitari valencià. El rival a batre en aquesta tercera jornada serà la Universitat d'Alacant, que afronta l'equador de la lliga amb uns resultats semblants als de la Universitat de València.

A Alacant, inauguraran la jornada les seleccions de bàsquet masculí i futbol masculí, que des de les 12.00 h disputaran els seus partits al Centre de Tecnificació i al camp de futbol de la Universitat d'Alacant, respectivament. Pepe Casares, seleccionador del combinat de bàsquet, comenta que la selecció afronta la cita “amb l'ambició intacta des del principi de la competició, i amb l'exigència al màxim. Sabem de la dificultat del desplaçament a Alacant, i hi anem preparats per donar-ho tot”. Per la seua banda, Vicente Amposta, tècnic de l'equip de futbol, considera el partit “ el més difícil del campionat CAEU, per raó del seu desplaçament i del nivell de l'equip al quals ens enfrontem, ja que és un equip que parteix amb lleuger avantatge respecte a la resta per estar competint a nivell federat. Intentarem aconseguir els tres punts i així poder tenir gairebé els dos peus en la final del Campionat”.

També a les 12.00 h tindrà lloc el partit de futbol sala masculí, que es disputarà al pavelló d'esports de la Universitat d'Alacant. Per a Javier Arnau, seleccionador del combinat, el partit és “molt complicat perquè hi ha molt en joc. Els alacantins, després de punxar en els dos primers partits, apuren les seues últimes opcions d’arribar a la final. En la lliga CAEU, els partits contra rivals directes són difícils i més encara si es juguen fora de casa, però després d'un bon inici viatgem a Alacant amb moltes ganes de deixar encarrilat el grup i tenir totes les opcions d'afrontar els dos últims partits amb totes les garanties. Els jugadors estan molt mentalitzats i volem seguir demostrant que som un equip amb potencial i amb tota la intenció de repetir final”.

A continuació es disputaran els partits de bàsquet femení (a les 14.00 h), al Centre de Tecnificació d'Alacant, i de futbol sala femení, que serà a les 15.00 h. Les jugadores de futbol sala, dirigides per Ángel Zurilla, hi van “necessitades de puntuar després de la fallada de la setmana passada davant la Miguel Hernández, encara que sabem que serà molt complicat pels resultats que la Universitat d'Alacant ha obtingut en les jornades anteriors (es va imposar 1-19 a la Universitat Politècnica de València i 16-1 a la Universitat Catòlica de València). De tota manera, ho intentarem tot i donarem la millor imatge possible”.

A casa, obriran la jornada les seleccions d'handbol femení i tenis, a les 13.00 h. El combinat de Sagrario Santana s'enfrontarà a les alacantines al pavelló universitari de la Universitat de València, mentre que els tenistes ho faran a les pistes del campus de Tarongers.

Per la seua banda, la selecció de pàdel disputarà els tres partits (masculí, femení i mixt) a les 13.30 h a les pistes 1, 2 i 3 simultàniament.

 

A continuació, l'Aulari V acollirà les seleccions de voleibol femení (14.00 h) i al pavelló universitari es disputarà el partit d'handbol masculí (15.00 h). Tancarà la jornada la selecció de voleibol masculí, a les 16.00 h.

Com en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d’Educació Física i Esports oferirà cobertura en directe i seguiment de les seleccions gràcies a les seues xarxes socials oficials (Twitter:@sefuv i www.facebook.com/sefuv), a través de les quals oferirà a tots els seguidors informació immediata dels resultats dels partits.