Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

S’ha obert el termini de matrícula en més de 40 activitats esportives

  • 19 de gener de 2017
Image de la noticia

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València ha obert el termini de matrícula per inscriure's en més de 40 activitats esportives. L'oferta inclou disciplines aquàtiques, aeròbiques, rítmiques, arts marcials, manteniment i musculació, o manteniment de la salut, com és el cas de la pràctica de ioga, pilates i estiraments i cadenes musculars, les tres més demanades fins ara.

La majoria de les activitats es desenvoluparan als tres campus universitaris (Blasco Ibáñez, Tarongers i Burjassot-Paterna) i per accedir-hi cal inscriure's a través de la web del Servei (http://www.uv.es/sef) mitjançant automatrícula.

El període d'activitat comença el dia 1 de febrer i acaba el 31 de maig: si tracta de la convocatòria per al segon quadrimestre del curs 2016-2017, on hi ha propostes a l'aire lliure, com tennis, pàdel i golf, o, en el cas d'activitats aquàtiques, piragüisme, surf, vela o windsurf, per exemple; en matèria aeròbica (aeròbic, aerobox, aerogac, aerotònic…); rítmica (zumba, bollywood, danses africana, clàssica i neoclàssica, contemporània, oriental, flamenc…); arts marcials (aikido, capoeira, karate); o de salut (pilates, ioga, taitxí, etcètera).

Aquesta oferta, dissenyada amb la finalitat de promoure una pràctica esportiva saludable, està dirigida tant als membres de comunitat universitària –també als Alumni UV– com al públic en general que estiga interessat en l'activitat física.

Atesa la bona acollida de les activitats de manteniment de la salut, enguany s'han introduït dues noves disciplines: txikung (relaxació) i shiatsu (una tècnica de massatge). D'altra banda, continuen tenint especial importància les activitats aquàtiques a l'aire lliure pel seu atractiu, sobretot, per a l'alumnat universitari.