Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La selecció de tenis de taula es prepara per a l'autonòmic

  • 7 de desembre de 2016
Image de la noticia
La selecció de tenis de taula de la Universitat de València disputarà dimecres que ve, 14 de desembre, el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, la competició on es donen cita les universitats valencianes i que serveix d'avantsala per al Campionat d'Espanya Universitari.
El combinat dirigit per José María Grau s’hi presenta amb possibilitats d'optar al podi. Tal com indica el seleccionador ,“enguany tenim la incorporació de Ruth Olea, una jugadora que milita en divisió d'Honor, i de Javier Genoll, que la temporada passada també va disputar aquesta competició”. Olea i Genoll seran els encarregats de capitanejar l'expedició de la Universitat de València que viatjarà fins al Centre de Tecnificació d'Alacant per disputar el Campionat Autonòmic. Al seu costat, “Bianca Descals i Carla Copovi es troben en un bon estat de forma i tenen possibilitats de passar la fase de grups”, indica el seu entrenador. Així mateix, en la categoria masculina, “José Miguel Vilaplana i Valentín Conrard també hi tenen opcions”. Amb aquesta selecció és més factible que la Universitat de València puga sumar punts per a la classificació general i tenir l'oportunitat de disputar els primers llocs. En qualsevol cas, per al tècnic, el més important és que el grup “es divertisca i gaudisca de la competició universitària i que siga un bon exemple per als altres competidors, tant de respecte com d'humilitat. Enguany serà difícil fer podi, perquè per a algun d'ells és el primer any de competició, però com que classifiquen tan t els punts de la categoria masculina com de la femenina, crec que si tots hi fem pinya, podem tenir opcions”.
Com en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d’Educació Física i Esports oferirà cobertura en directe i seguiment de la selecció de tenis de taula mitjançant les seues xarxes socials oficials (Twitter:@sefuv i www.facebook.com/sefuv), a través de les quals tots els seguidors tindran informació immediata dels resultats dels partits.