Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Últims dies per a inscriure’s en el I Torneig League of Legends de la Universitat de València

  • 10 d’abril de 2017
Cartell del I Torneig League of Legends de la Universitat de València.
Cartell del I Torneig League of Legends de la Universitat de València.

El Servei d’Educació Física i Esports (SEF) i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) han ampliat una setmana més el termini d’inscripció en el I Torneig League of Legends de la Universitat de València que no finalitzarà fins a divendres que ve, dia 14. El Torneig es desenvoluparà del 25 d’abril al 2 de maig.

La competició “és un punt de partida, la posada a punt del que serà un torneig de llarg recorregut que servirà per a obrir les portes de la Universitat als esports electrònics”, va assenyalar el director del SEF, José Campos, en el marc de l’acte de presentació del Torneig, que va tindre lloc a les instal·lacions de l’ETSE al Campus de Burjassot-Paterna el passat 31 de març. 

El preu de la inscripció és de 30 euros per equip, el qual haurà d’estar integrat per un mínim de cinc jugadors i un màxim de set amb suplents. Està previst que s’inscriguen més de 200 gamers que jugaran en uns 40 equips.

El Torneig serà accessible mitjançant l’enregistrament i la postproducció d’octaus i quarts, i l’emissió en directe de les semifinals. Hi haurà un lliurament de trofeus amb medalles per al primer, el segon i el tercer lloc.

L’organització del I Torneig League of Legends de la Universitat de València suposa l’aposta del SEFUV i l’ETSE per la promoció dels eSports, la pràctica dels quals conjumina competició i tecnologia a través de videojocs en línia. En aquest sentit, el Servei d’Educació Física i Esports desenvoluparà de forma paral·lela al campionat una jornada el dia de la final que inclourà una taula redona en la qual participaran experts en el gènere.

Per a més informació i inscripcions