Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat guanya la segona jornada CADU

  • 17 de novembre de 2016
Image de la noticia

La Universitat de València va disputar dimarts passat, 15 de novembre, la segona jornada del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) davant els equips de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. La jornada va ser molt competida en pràcticament tots els esports i al final del dia, la Universitat de València va aconseguir guanyar vuit dels onze partits, va perdre’n dos i va aconseguir un empat.

La competició va començar a les 12.00 a les instal·lacions del Palau d’Esports de la Universitat Miguel Hernández (UMH), on les seleccions masculines de voleibol i handbol van disputar els primers enfrontaments de la jornada. L’equip de voleibol, dirigit per Juanjo Susín, es va imposar per 0-3 als locals. Per la seua banda, els xics de Juan A. Perdigó no van poder superar el conjunt il·licità i van acabar perdent per 35-28.

Millor sort van tenir les seues companyes femenines, que a les 14.00 van disputar el partit d’handbol femení. Les xiques de Sagrario Santana van estar molt encertades i van guanyar el partit per 18-35. Després li va arribar el torn al combinat femení de voleibol, que va seguir la mateixa línia que els seus companys i va tancar el partit amb un 0-3 al marcador.

Com a locals, la Universitat va obrir la jornada amb el matx de futbol sala masculí a les 13.00 hores. L’equip d’Ángel Zurilla va disputar un partit molt igualat que va acabar en un 4-4. El camp de futbol dels Tarongers va acollir el partit de futbol masculí, un enfrontament amb molts gols per al combinat local, que la selecció dirigida per Vicente Amposta i Xavi Planes va tancar amb un 7-0 al marcador electrònic.

Per la seua banda, la sala Nord de l’Aulari V va ser escenari dels partits de bàsquet femení i masculí. Els dos equips van aconseguir vèncer, les xiques de Pau Gaya per 95-40 i els xics de José Casessis per 79-64, en un enfrontament molt competit per part de tots dos equips.

El combinat de futbol sala femení, dirigit per F. Javier Arnau també va tenir un partit molt disputat, que va acabar caient del costat de les il·licitanes per 4-5.

A més, també es va disputar la segona jornada del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari de pàdel i tennis. La selecció de pàdel va guanyar l’eliminatòria amb un 2-1 en la general, gràcies a les victòries en femení de la parella González-García, que es van imposar 6/3 i 6/0; i masculí, amb Rico-Rodríguez, que va dominar el partit per 6/0 i 6/2. La selecció només va cedir davant l’equip visitant categoria mixta, en la qual Monrrabal i Santonja van caure per 4/6 i 5/7.

Per la seua banda, la selecció de tennis va vèncer en els tres enfrontaments: Pepe Linares va guanyar el partit masculí per 6/3 i 7/5; Paula Álvarez per 6/0 i 6/0 el femení, i en categoria mixta Bea Córcoles i Pedro Lizondo es van imposar per 6/4 i 6/4.