Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

L’activitat de golf s’acomiada amb un torneig intern

  • 29 de juny de 2016
Image de la noticia

L'activitat de golf del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València ha tancat la temporada amb l'últim torneig del Campionat Intern celebrat durant tot l'any

En total, més de 40 esportistes han participat d'aquesta activitat que es desenvolupa al camp de golf de Foressos Golf, un enclavament a 10 minuts de València en el qual els participants han pogut aprendre i gaudir del golf en la seua màxima expressió. Des del mes d'octubre fins al juny, l'activitat ha realitzat un torneig mensual de 9 i 18 forats a partir del qual s'ha establert el rànquing final.

El programa d'activitats que presenta el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València és molt complet, ja que ofereix més d'un centenar d'activitats diferents al llarg de tot l'any. Fins i tot ara durant el mes de juliol la Universitat posa a disposició de tot l'estudiantat i públic en general un programa d'activitats extens en el qual els participants podran triar entre una gran varietat de propostes des de les més tradicionals, com el pilates o spinning al surf, la musculació o el golf mateix.

Tota la informació està disponible a la pàgina web del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València (www.uv.es/sef).