Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Belén Olcina, guanyadora del concurs 1000 seguidors del Facebook del Servei d’Educació Física i Esports

  • 22 de juny de 2016
Image de la noticia

Els perfils de Facebook i Twitter del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València van superar recentment els 1000 seguidors. Amb l'objectiu de motivar els diferents col·lectius a seguir sumant-se a les seves xarxes socials, el Servei d’Educació Física i Esports va organitzar el mes passat un concurs entre tots els seus seguidors i aquest dimarts, 21 de juny, va reconèixer com a guanyadora Belén Olcina en un acte que es va celebrar a les instal·lacions del Servei del campus de Blasco Ibáñez.

Belén Olcina, estudiant de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat de València es va convertir en la protagonista d'un homenatge en el qual José Campos, director del Servei d’Educació Física i Esports, li va fer lliurament d’un lot de productes esportius i la matrícula a un quadrimestre de l'activitat que trie, totalment gratuïta, com a agraïment a la seua fidelitat i compromís amb l'entitat academicoesportiva. La guanyadora del concurs va explicar que va conèixer “les xarxes del Servei gràcies a altres companys de classe que ja les seguien i compartien publicacions. Quan vaig entrar a la web, em vaig adonar que s’hi publicaven totes les competicions i que així em podia assabentar dels resultats i del seu desenvolupament. La veritat és que s’hi pugen moltes imatges i vídeos. Quant al sorteig, me’n va aparèixer la publicació en el meu Facebook i vaig veure que el meu company Nacho també hi havia participat. Em va semblar fantàstica la idea, perquè a més de la inscripció gratuïta a una activitat també vaig veure que el premi era un lot de productes esportius, que coneixia per les meues companyes de la selecció d'handbol. Em va semblar genial i vaig decidir participar-hi. La meua sorpresa va arribar la setmana següent, quan em van comunicar que havia resultat guanyadora. Estic molt contenta i agraïda al Servei d'Educació Física i Esports per aquest sorteig i espere que continue creixent a les xarxes per poder fer més i que altres persones tinguen la possibilitat de participar i guanyar”.

Per al director del Servei, José Campos, “la rebuda que hem obtingut per part de la comunitat universitària no podia ser millor. Les xarxes socials ens permeten interactuar més activament amb tots ells, conèixer les seues opinions de manera molt més directa i, com a conseqüència, millorar els nostres serveis i la qualitat de les nostres accions. Estem molt agraïts per l'acollida i la continuïtat que han tingut aquestes iniciatives i amb aquest concurs volíem donar les gràcies a tots els seguidors pel seu compromís amb el Servei d'Educació Física i Esports”.

Les xarxes socials del Servei difonen les notícies que genera el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València. Tant el seu perfil de Facebook com de Twitter s'actualitzen cada dia amb les últimes notícies publicades en www.uv.es/sef i amb l'última hora dels partits de les seleccions universitàries. D'entre tots els hashtags utilitzats pel Servei per a la difusió de les notícies, destaca la gran acollida que s’ha donat a #uv_cadu i #uv_ceu, que permeten seguir en directe els resultats a l'instant de la competició autonòmica i nacional d'esport universitari i que, des que l'Àrea de Comunicació del Servei d'Educació Física i Esports va iniciar la seua marxa a les xarxes, han estat els més seguits.