Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Bons resultats per a les seleccions de taekwondo i voleibol

  • 29 de juliol de 2016
Image de la noticia

Les seleccions de taekwondo i voleibol de la Universitat de València han finalitzat la participació en els Jocs Europeus amb molt bons resultats.

El combinat de taekwondo, dirigit per Karina Dos Santos i Beatriz Bernabéu, va aconseguir tres cinquens llocs en els Jocs. El sistema de doble eliminació, una novetat en aquest esport, va fer que la jornada de competició resultara molt dura i que els esportistes hagueren d’adaptar-s’hi, quedant-se a les portes de les medalles, amb tres merescuts cinquens llocs.

A aquests bons resultats cal sumar les 6 medalles en el nacional celebrat el passat mes d’abril, on va aconseguir pujar al podi per recollir 6 bronzes gràcies a la bona actuació de tots els components de l’equip.

Així mateix, la selecció de voleibol va acabar el seu pas pels Jocs en novena posició. Un mal inici davant les universitats de Northumbria (Gran Bretanya) i Niš (Sèrbia) per 1-3 en el marcador. Va ser en el tercer partit davant la Universitat de Split (Croàcia) que el combinat dirigit per Juanjo Susín va aconseguir tancar el marcador 3-0 a favor seu. Amb aquests resultats, la selecció de voleibol quedava relegada a disputar del 9è al 12è lloc de la classificació. Els xics no van fallar aquesta vegada i van guanyar Finlàndia i Groningen per 3-1 en cada partit.

Al llarg del curs, la selecció de voleibol ha aconseguit emportar-se el Campionat Autonòmic i la medalla de bronze en el Nacional. Amb aquests resultats, tanca el curs i comença la preparació per al pròxim.

Imatges: