Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat de la Universitat de València estarà en Primavera Educativa

  • 12 de maig de 2016
Image de la noticia

La Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat Universitat de València serà l'encarregada d'organitzar uns tallers d'eslàlom i hoquei en cadira de rodes com a part de les celebracions organitzades per la Universitat de València a la Primavera Educativa.

Primavera Educativa és un projecte de la Conselleria d'Educació a manera de ‘festival’ que es realitzarà durant els dies 13, 14 i 15 de maig a l'antic llit del riu Túria. L'objectiu d'aquest projecte és celebrar la tasca dels docents i dels centres educatius valencians, així com presentar i compartir alguns dels projectes més innovadors que es duen a terme a les aules dels més de 2000 centres de la Comunitat Valenciana.

Dins del marc d'aquestes jornades, la Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat Universitat de València organitzarà els tallers dirigits per Gabriel Calvo, estudiant de la Facultat de Matemàtiques de la Universitat, i Rafa Ibáñez, estudiant de la doble titulació en ADE, tots dos pertanyents a la Càtedra i militants de l'equip Masclets. Tant l'eslàlom com l'hoquei en cadira són dues modalitat específiques dirigides a col·lectius amb diversitat funcional.

Amb aquesta iniciativa, la Càtedra s'uneix al lema "un riu d'educació valenciana", amb l'objectiu de poder aportar idees sobre innovació educativa i tota mena d'experiències que milloren la qualitat de l'ensenyament en el sistema educatiu valencià.