Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Dues plates per a la selecció de judo de la Universitat en els Jocs Europeus

• 1 d’agost de 2016
Image de la noticia

La selecció de judo de la Universitat de València ha tornat de disputar els Jocs Europeus Universitaris amb dues medalles de plata. Marta Ortiz i Iokin Sagarzazu van ser els dos judokes que van aconseguir pujar al podi en representació de la Universitat.

Després d’una fase prèvia molt complicada, Marta Ortiz va aconseguir classificar-se segona en la modalitat de -57kg després de perdre la final davant Tena Šikić (Universitat de Zagreb). D’altra banda, Iokin Sagarzazu va competir en la modalitat de -60kg, fins a arribar a la final, però no va aconseguir superar David Pulkrábek (Charles University). També va fer uns molt bons Jocs la judoka Ana Pérez, que va acabar setena en -52kg.

Dos metalls en aquests Jocs que refermen internacionalment el bon moment d’aquesta selecció, dirigida per Arturo Olmedo, que el passat mes d’octubre va aconseguir proclamar-se campiona per equips en el Campionat d’Europa Universitari (Reims).