Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Gran temporada per la Universitat de València

  • 26 de maig de 2016
Image de la noticia

La Universitat de València tanca el curs esportiu amb una excel·lent actuació en els Campionats d’Espanya Universitaris. En total, la institució ha tingut representació en vint-i-cinc campionats, en els quals els esportistes han aconseguit molt bons resultats: sis ors, dotze plates i vint-i-tres bronzes, que alçaran la Universitat als primers llocs de la classificació nacional universitària.

Destaquen els ors de les seleccions de futbol 7 femení  de rugbi masculí, tots dos han aconseguit revalidar els seus respectius títols autonòmics i nacionals aquest curs, així com les medalles de les seleccions de natació i taekwondo en esports individuals. Destaquen també les seleccions de handbol femení, d’hípica, karate, de rugbi femení, tennis i de tennis de taula, que en aquesta edició dels nacionals han aconseguit pujar al segon esglaó del podi per guanyar la plata per equips. També van pujar a agafar el bronze les seleccions d'atletisme, bàdminton, bàsquet femení, de camp a través, d’escalada, de futbol masculí, de triatló, de vela, de voleibol masculí i femení i de vòlei platja.

Entre els esports d’equip i els individuals, la Universitat de València ha guanyat un total de quaranta-una medalles en els campionats, resultats que són el fruit de l’aposta per la promoció i el foment de l’esport de la Universitat des de fa anys.

Gran seguiment a les xarxes

Els seguidors del Servei d’Educació Física i Esports van poder veure en directe els partits de les diferents seleccions a través de la pàgina web (www.uv.es/sef) i de les xarxes socials oficials, twitter: @sefuv, i www.facebook.com/sefuv, en les quals van trobar informació instantània sobre els resultats dels partits, impressions i declaracions dels protagonistes.

En el cas dels Campionats d’Espanya Universitaris, les gairebé 600 notes de Facebook i Twitter van aconseguir més de 160.000 impressions i gairebé set mil relacions entre els usuaris. Va destacar el suport dels seguidors en els campionats de futbol 7 femení (amb 26.653 impressions), vòlei platja (19.974) i vla (16.478), que van ser els que més repercussió social van obtenir.

Des d’avui mateix està disponible la galeria de fotos en la pàgina d’actes públics del Servei d’Educació Física i Esports (www.sefuv.com), on més de mil imatges resumeixen el pas de la Universitat pels Campionats d’Espanya.