Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Ja s’ha obert la inscripció per a la 7a Passejada Saludable

  • 14 de setembre de 2016
Image de la noticia

La Universitat de València prepara la que serà la setena edició de la Passejada Saludable de La Nau Gran, una activitat que es desenvoluparà diumenge que ve 2 d'octubre a través d'un recorregut de 3,5 quilòmetres pels jardins més bonics de València: Jardí Botànic, les Hespèrides, el riu Túria i Vivers. La Passejada Saludable eixirà del Jardí Botànic a les 10.00 hores i acabarà a la plaça Darwin del Rectorat, on s'oferirà un esmorzar saludable a tots els participants.

El Servei d'Extensió Universitària i el Servei d'Educació Física i Esports són els encarregats d'organitzar aquest esdeveniment que, com cada any, s'aprofita per eixir al carrer i compartir públicament els valors solidaris, sostenibles i saludables, així com per promoure la trobada festiva entre totes les persones.

L'entitat beneficiària d'aquesta edició és CEAR (Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat). La missió de CEAR és defensar i promoure els drets humans i el desenvolupament integral de les persones refugiades, apàtrides i migrants amb necessitat de protecció internacional i/o en risc d'exclusió social.

La inscripció es podrà fer a partir del 18 de juliol fins al 28 de setembre a través de la plataforma informàtica de la Universitat ENTREU (www.entreu.uv.es) o presencialment al Servei d’Extensió Universitària (c/Amadeu de Savoia, 4).

Les tarifes continuen com en les anteriors edicions: individual (5 euros), de grup (almenys 10 persones; 4 euros per persona) i familiar (almenys 3 membres; 3 euros per persona).

Els 1000 primers participants inscrits rebran una samarreta de la Passejada i l'alumnat de La Nau Gran obtindrà 2 crèdits de lliure elecció.