Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Ja s’ha obert el termini de sol·licitud de les ajudes per a esportistes d’alt nivell i d’elit

  • 20 de juliol de 2016
logo del Servei d’Educació Física i Esports

El Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València va resoldre, el passat 30 de juny, la convocatòria d'ajudes per als esportistes d'alt nivell i d’elit de la Universitat per al curs 2016-2017.

L'objectiu d'aquestes ajudes és el desenvolupament del programa de suport als esportistes d'alt nivell i d’elit de la Universitat de València amb la finalitat de fer possible que alternen l'activitat esportiva i els estudis acadèmics, fet que ajudarà a la total integració d'aquests esportistes en el sistema educatiu universitari.

Els esportistes tindran a la seua disposició tutories acadèmiques que els ajudaran a compatibilitzar l'activitat acadèmica amb l'esportiva; podran tenir accés a ajudes econòmiques com la de l'import de la matrícula a la Universitat dels crèdits de primera matrícula; disposaran de les instal·lacions esportives i mitjans del Servei d’Educació Física i Esports per al desenvolupament dels seus entrenaments, així com de serveis de seguiment mèdic, fisioteràpia, readaptació esportiva i de preparació física gratuïts gràcies al Gabinet de Suport a l'Esportista. També obtindran 1,5 ECTS per ser membres d'algun dels equips de la Universitat i participar en el Campionat d'Espanya Universitari, internacionals universitaris i/o en el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari.

El nombre d'ajudes estarà determinat en funció de les sol·licituds presentades fins al proper 30 de setembre, data en què acaba el termini per presentar-s’hi. La convocatòria es pot consultar en la pàgina web del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València (www.uv.es/sef).