Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La selecció de vela de la Universitat de València, tercera en el nacional

  • 24 de maig de 2016
Image de la noticia

L’equip de vela de la Universitat de València va aconseguir emportar-se el bronze en el Campionat d’Espanya Universitari de Vela, disputat entre l’11 i el 13 de maig al Reial Club Nàutic de Palma (Mallorca).

El combinat dirigit per Carlos Navarro va acudir a la cita amb una embarcació composta per Pau Xirivella, Javier Dusmet, Ana i Belén Olivas i l’experimentat patró, Juan Calvo, per competir amb els millors regatistes del panorama nacional en l’àmbit universitari.

La selecció de la Universitat de València  va arribar a Mallorca amb una previsió climatològica una mica adversa amb vista a la celebració del campionat. Aquesta circumstància va marcar el ritme durant els tres dies de competició. En la primera jornada, el combinat de la Universitat va aconseguir classificar-se en tercera posició, per darrere de les embarcacions de la Universitat Pompeu Fabra, que va ser segona, i la Politècnica de València, que va finalitzar primera.

Els forts vents van fer que la segona jornada no es poguera disputar i en la tercera només es va poder completar mitja mànega, per això en la classificació general només va puntuar la primera jornada.

Per al seleccionador, Carlos Navarro, és “una llàstima que les condicions climatològiques no ens hagen acompanyat; la tripulació d’enguany venia amb moltes ganes de fer podi i, si bé el resultat (bronze) ha sigut molt bo, ens quedem amb ganes de més. Esperem que en la pròxima cita nacional puguem demostrar en les tres jornades el potencial d’aquest equip”.