Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La selecció de voleibol femení de la Universitat de València es va batre amb la Universitat de Witternberg

  • 6 de juny de 2016
Image de la noticia

La selecció de voleibol de la Universitat de València va disputar, dimarts passat, un partit amistós contra la Universitat de Witternberg (Ohio) a les instal·lacions del complex educatiu de Xest.

L'equip americà, que milita en la Lliga Universitària dels EUA (segona divisió americana) està de gira per Espanya i ja s'havia enfrontat a equips de Madrid, Guadalajara i Sòria; la següent parada era València, on va jugar un primer amistós contra l'equip femení dels PED, que ha disputat la segona divisió autonòmica sènior, i posteriorment es va enfrontar a la Universitat de València, que aquest curs ha aconseguit la medalla de bronze en el Campionat d'Espanya Universitari.
El partit va estar marcada pel gran entusiasme de les valenciana davant l'oportunitat de disputar l'amistós, que es va reflectir en unes graderies plenes d'amics, familiars i afeccionats, que van omplir el pavelló. El combinat dirigit per Juanjo Susín va contrarestar amb motivació les diferències físiques amb les americanes i van disputar un partit molt igualat amb constants ratxes d'un costat i l’altre de la xarxa. Finalment, les “tigresses de Witternberg” es van imposar per 0-3, un resultat que no reflecteix la igualtat del partit, ja que els sets van estar sempre per sobre de la vintena de punts. La jornada es va tancar amb un sopar amistós entre els equips i l'intercanvi de records i material esportiu.
Amb aquest partit, la selecció tanca una temporada en què s’ha proclamat campiona autonòmica i ha aconseguit el bronze en el Campionat d'Espanya Universitari, i prepara així la propera temporada, en la qual, sens dubte, continuarà donant alegries a l'esport universitari.