Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Tres estudiants representaran la Universitat en els Jocs Europeus de taekwondo

  • 25 de maig de 2016
Image de la noticia

Estefanía Almela, Alejandro Cabeza i Andrés Llivisaca representaran la Universitat de València en els Jocs Europeus Universitaris de taekwondo, que es disputaran a Rijeka (Croàcia) entre el 21 i el 26 de juliol.

La delegació de taekwondo de la Universitat de València viatjarà a Rijeka sota la direcció de la seleccionadora Karina Reis, després d’haver assolit molt bons resultats en el Campionat d’Espanya Universitari, en el qual els tres competidors van guanyar la medalla de bronze. A més, el combinat té l’experiència en cites europees d’Estefanía Almela, estudiant d’infermeria, que ja va guanyar una medalla de plata en l’últim Campionat d’Europa Universitari celebrat el curs passat. Així mateix, tant ella com Alejandro Cabeza, estudiant de ciència i tecnologia dels aliments, han aconseguit pujar al podi en tots els Campionats d’Espanya Universitaris en què han competit.

Andrés Llivisaca és un estudiant equatorià nou en l’equip que actualment cursa un màster de direcció i gestió de l’activitat física i l’esport en la Universitat de València i que aportarà a l’equip l’experiència d’haver representat el seu país en diverses ocasions.

Com en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d’Educació Física i Esports oferirà cobertura en directe i seguiment de la selecció de taekwondo a través de les xarxes socials oficials, twitter: @sefuv i ww.facebook.com/sefuv, en les quals oferirà a tots els seguidors la informació més immediata sobre els resultats de l’equip.