Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat celebra el Dia Internacional de l’Esport Universitari amb l’inici de les activitats fisicoesportives

  • 14 de setembre de 2016
poster

La Universitat de València celebrarà el proper 20 de setembre el Dia Internacional de l'Esport Universitari (IDUS) amb l'inici de les activitats fisicoesportives que s'organitza el Servei d'Educació Física i Esports.

L'objectiu de la proclamació d'un Dia Internacional de l'Esport Universitari és garantir i preservar, per als estudiants i els ciutadans, les activitats i programes esportius a les institucions d'ensenyament superior, a fi de promoure l'educació física i les seues vitals contribucions a estils de vida sans, la no-discriminació, la igualtat de gènere, la inclusió social, la integritat i una ciutadania socialment responsable.

Amb motiu d'aquest dia, a més, el Servei d'Educació Física i Esports ha organitzat una jornada de portes obertes durant la vesprada del dia 20 que preveu 17 activitats diferents: zumba, hip-hop, aerotínic, aeroGAC, flamenc, bàsquet, futbol sala, handbol, tenis, futbol 7, rugbi, voleibol, tenis de taula inclusiu, bàdminton, pàdel, pàdel en cadira de rodes i goalball inclusiu. Una petita mostra de l'oferta d'activitats i escoles esportives que el Servei d'Educació Física i Esports ofereix a la ciutadania. La jornada de portes obertes tindrà lloc al campus de Blasco Ibáñez entre les 16.00 i les 20.00 hores, període durant el qual el Servei repartirà 150 samarretes entre els participants.