UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

El 5é Passeig Saludable de La Nau Gran serà el 30 de novembre

  • 29 d’octubre de 2014
cartell del 5é Passeig Saludable de La Nau Gran- UV

Diumenge 30 de novembre celebrarem una nova edició del Passeig Saludable de La Nau Gran, entre el Jardí Botànic i el Rectorat. Aquesta d'enguany serà la 5a convocatòria familiar que portarà als carrers de la ciutat el protagonisme amable de les persones majors en el nostre entorn social.

Obert el termini d'inscripció

Del 3 al 27 de novembre

Termini d'inscripció al Passeig: del 3 al 27 de novembre

Termini per arreplegar les samarretes: del 24 al 28 de novembre

Accés al formulari d'INSCRIPCIÓ

Autorització per a la participació de menors en el 5é Passeig Saludable

Guia d'instruccions pas a pas per a realitzar la inscripció on-line

 

Vos esperem en el 5é Passeig Saludable de La Nau Gran - Universitat de València presenta algunes novetats interessants, que ara repassem breument.

Les inscripcions enguany caldrà fer-les a través de la plataforma informàtica de la Universitat ENTREU, des del dia 3 al 27 de novembre. I per tal d'inscriure els menors d'edat s'haurà de presentar una autorització signada pels seus tutors legals (acompanyada de còpia del llibre de família i del NIF de qui l'autoritza). Esperem que aquestes novetats siguen rebudes com millores en l'organització que revertiran en unes garanties de participació de més alta qualitat. Les tarifes sí continuen com en les darreres edicions: 5 euros per a inscripcions individuals; 4 euros per persona per a inscripcions de grup (grups d'almenys 10 persones); i 3 euros per a les inscripcions familiars (d'almenys 3 membres). Ací teniu les instruccions per a la inscripció (cal fer una sol·licitud per persona inscrita).

L'entitat beneficiària d'aquesta edició és Save the Children, per tal de donar suport a les seues activitats de protecció i de suport a la infància en situacions de risc d'exclusió social. Podeu consultar els seus projectes actuals al seu web, ara bé, són una entitat internacional que funciona des del 1919 i que a hores d'ara treballa en més de 120 països del món. Ací proporciona una atenció integral als xiquets, xiquetes i les seues famílies mitjançant programes de prevenció del fracàs escolar, espais segurs, i atenció familiar, entre d’altres. La finalitat pretesa és que la situació econòmica o d’exclusió social en què viuen xiquets i xiquetes no els impedisca gaudir plenament dels seus drets i puguen assolir el màxim de les seues capacitats.

En l'organització apareix el nou vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, amb el catedràtic d'Educació Comparada i Història de l'Educació, Ramón López Martín al capdavant. També augmenta la participació del Servei d'Educació Física i Esports, que ara esdevé coorganitzador junt amb nosaltres, el Servei d'Extensió Universitària.

I esmentem al final el canvi més visible, que evidentment és el nou disseny del cartell i el fullet informatiu.

Redordeu que vos esperem a les 10 del matí al Jardí Botànic, des d'on eixirem fins al Rectorat de la Universitat de València (Av. Blasco Ibáñez, 13; però hi entrarem per l'accés del carrer Jaume Roig), i allí gaudirem d'un esmorzar saludable i reconstituent després del Passeig.

 

 

 

Imatges: